Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Doğanın en güzel hallerinden birini yansıtan bu yerin neresi olduğunu ilk görüşte kaç kişi tahmin edebildi..? Eğer görür görmez siz de Antalya’da bulunan Göynük Kanyonu’nu içinizden geçirdiyseniz; bu harika yeri tanıma fırsatını bulan şanslı kişilerdensiniz demektir…

Göynük Kanyonu

Kemer’in en gözde yerlerinden biri haline gelmeyi başaran Göynük Kanyon’u kesinlikle tatilinize farklı bir boyut katacak adreslerden biri. Doğanın tüm güzelliklerini önünüze serecek olan Göynük Kanyon’un da bulunan ağaçlar, şelaleler ve havuzlar ile kendinizi bir film sahnesinde gibi hissedebilirsiniz. Özellikle doğa sporu tutkunları için vazgeçilmez bir yer olan Göynük Kanyon’u dünyanın en iyi 10 uzun mesafe yürüyüş rotalarından biri olarak gösterilen Likya Yolu üzerinde yer alıyor.

Nasıl Gidilir?

Eğer aracınız ile Antalya yönünden geliyorsanız; Beldibi’ni geçtikten sonra Göynük’e girmeden sağa saparak Göynük Deresi paralelinde Beydağları’na doğru devam etmelisiniz. Ayrıca Göynük Belediyesi ve Saat Kulesi önünden kalkan minibüslerle de Göynük Kanyonu’na rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Göynük Kanyonu’nda Dikkat Etmeniz Gerekenler!

Göynük Kanyonu’na gelirken zor zeminlerde yürümek zorunda kalabileceğinizden parmak arası terlik giymemenizi öneririz. Her an karşınıza çıkacak doğa harikalarını fotoğraflayabilmek için yanınıza fotoğraf makinanızı almayı da unutmayın. Ya da telefonunuzda bol bol fotoğraf çekebilmek için telefonunuzun hafızasında yer açmayı da düşünebilirsiniz.

Güneşin zaman zaman sizi yoracağını düşünecek olursak şapka ve güneş gözlüğünüzü de mutlaka yanınıza almayı unutmayın. Eğer olurda ihtiyacınız olabilecek bir şeyi yanınıza almayı unutursanız da çok telaş etmenize gerek yok; kanyonda tüm ihtiyaçlarınızı satın alabileceğiniz bir yer bulunmaktadır.


 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü