Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Hem kolay ulaşılabilir, hem farklı aktivitelere dahil olabileceğiniz, hem de size özel havuzlu kiralık villanızda huzurla vakit geçirebileceğiniz bir tatil arıyorsanız, Belek tam olarak istedikleriniz sunuyor.

Gerek konumuyla, gerekse farklı aktivite imkanlarıyla size eşsiz bir deneyim sunacak olan Belek, ailenizle veya arkadaş grubunuzla yapacağınız, bir dakikasından bile sıkılmayacağınız bir tatil sunmaya hazır.

Belek’e Nasıl Gidilir?

Antalya’ya çok yakın olan Belek, Antalya merkeze yaklaşık 50 kilometre mesafede. Antalya Havaalanına ise sadece 42 kilometre mesafede olan bu belde, Antalya’dan dakikalar içerisinde ulaşılabilir konumda. 

Araçla seyahat ediyorsanız tek yapmanız gereken Antalya’ya giderek Belek levhalarını takip etmek. Eğer otobüs veya uçakla seyahat ediyorsanız, Antalya’dan Belek’e giden çok sayıda taşıt bulunmakta.

Belek’te Bulunan Plajlar

Size özel villanızda havuzun ve güneşin tadını çıkarırken aynı zamanda denizden de yararlanmak istiyorsanız, Belek’te ziyaret edebileceğiniz pek çok plaj bulunuyor.

Uzun bir sahil şeridi olan beldenin deniz kıyısında oteller yoğunlukta olsa da, Belek Halk Plajı başta olmak üzere, sahil boyunca çok sayıda ücretli ve ücretsiz beach cluba rastlamanız mümkün.

Belek Çevresinde Gezilecek Yerler

Villa tatilinin en güzel yanı olan özgürlük, pek çok farklı mekanı da ziyaret etme imkanı sağlıyor. Belek’te tatil yaparken, dilediğiniz zaman villanızdan çıkarak, çok sayıda gezilecek yeri ziyaret edebilirsiniz.

Belek çevresinde bol miktarda golf sahası bulunuyor. Golf oynamıyor olsanız bile bu sahalardan birinde piknik yapmayı ihmal etmeyin. Antalya merkeze çok yakın olan Belek’te konaklarken Antalya’nın kent merkezini de ziyaret edebilirsiniz.

Eğer biraz yolculuk yaparsanız, 50-60 kilometre mesafede yoğunlaşan antik kentleri ve liman şehir kalıntılarını görebilirsiniz.

Belek’te Ne Yer Ne İçerim?

Tatilinizi gastronomik bir şölene çevirmek istiyorsanız, Belek’te istediğiniz her şey bulunuyor. Akdeniz mutfağının her çeşidine rastlayabileceğiniz beldede aynı zamanda, Antalya’ya özgün lezzetler tatmanız da mümkün.

Antalya’nın meşhur köftesi ve piyazı, Belek’te çok sayıda restoranda oldukça lezzetli şekilde hazırlanıyor. Belek tatiliniz sırasında bu lezzeti denemeyi ihmal etmeyin.

Belek’te Yapılacak Aktiviteler

Huzur dolu özel villa tatilinizi çok daha eğlenceli hale getirmek istiyorsanız Belek’te herkes tarafından önerilen ilk aktivite golf olacaktır. Dünyaca ünlü golf sahaları bulunan belde, aynı zamanda çok büyük turnuvalara da ev sahipliği yapıyor.

Golf oynamaktan sıkılırsanız, mavi tura çıkabilir, dalış yapabilir, kaya tırmanışına gidebilir ve doğa yürüyüşleri ile vakit geçirebilirsiniz. Kısacası Belek’te sıkılmak için hiç vaktiniz olmayacak. Belek tatil villalarını hemen inceleyebilirsiniz. 

Belek Yol Tarifi

Belek, Antalya’nın doğusunda bulunuyor. Antalya kent merkezinden yola çıkmanız halinde, Mersin – Antalya karayolu olarak bilinen D400 yolunu takip ederek Belek yol ayrımına ulaşabilirsiniz. Bu yolu takip ettiğinizde, Serik mevkiine geldiğiniz zaman yol ikiye ayrılacak. Sol tarafınızda Serik, sağ tarafınızda Belek kalacak. Çok sayıda levha ile belirtilen yolu bulmak fazlasıyla kolay. Yol ayrımından, denize doğru döndüğünüzde, yaklaşık beş dakika içerisinde tüm canlılığı ile Belek sizi bekliyor olacak. 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü