Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Bodrum’un en gözde plajlarından olan, Bitez Plajı!

Bitez Plajı, Bodrum

Bodrum’un merkezine yaklaşık 8 km uzaklıkta yer alan Bitez Plajı, merkeze en yakın plaj seçeneklerinden biri olduğu için tatil severlerin en çok tercih ettiği plajlardan biri oluyor. Bu sebeple yaz sezonunda oldukça kalabalık olan Bitez Plajı’nın bir diğer adı da Bitez Yalısı’dır. Genellikle sakin bir denize sahip olan Bitez Plajı, Gümbet ve Yahşi arasında bir konumda yer alıyor. Bitez Plajı’na geldiğinizde masmavi bir manzaranın yanı sıra mandalina ve portakal bahçelerinin oluşturduğu harika bir manzaraya da tanık olacaksınız. Su sıcaklığının diğer Bodrum plajlarına nazaran daha ılık olması da burayı diğer plajlardan ayıran özelliklerinden biri. Fakat sakin bir deniz tatili düşünüyorsanız Temmuz ve Ağustos aylarında plajda yer bulmanın dahi zor olacağını hatırlatmak gerekir.

Nasıl Gidilir?

Özel araçlarıyla ya da araç kiralayarak Bitez Plajı’na Bodrum’dan gelmek isteyenler sadece Bitez Plajı tabelalarını takip ederek rahatlıkla buraya gelebilirler. Toplu taşıma araçlarını kullanmak isteyenler ise Bodrum’un merkezinde hareket eden minibüsler ile 10 dakika da Bitez Plajı’na ulaşabilirler.

Gidecekler İçin Faydalı Birkaç Bilgi

Bitez Plajı, bir halk plajı statüsüne sahip olduğu için giriş ücreti ödemeyeceğiniz bir plajdır. Plaj içerisindeki birçok işletme de şezlong ve şemsiyeler için ücret talep etmiyor. Dondurmasıyla da meşhur olan Bitez’de Bitez Dondurması’nı denemeden buradan dönmemenizi de tavsiye ederiz.


 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü