Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Akdeniz ve Ege Bölgesi’nin sınırlarını oluşturan Dalaman Çayı’nın hayallerinizin sınırlarını zorlayan doğal güzelliği…

Dalaman Çayı, Muğla

Dar ve derin bir vadinin içerisinde akan Dalaman Çayı, Ortaca ve Dalaman ilçelerinin sınırlarını belirleyen konumuyla ülkemizin dikkat çeken doğa harikalarından biridir. Akdeniz’e dökülen Dalaman Çayı, yerli ve yabancı turistlerin uğrak rotalarından birisidir. Turkuaz rengi ile harika bir görüntüye sahip olan Dalaman Çayı, doğal kireçtaşı ile beslendiği için hem bu renge hem de berrak bir görüntüye bürünmüştür. Dalaman Çayı denildiğinde ilk akla gelen aktivite elbette raftingdir.

Ülkemizin en iyi rafting alanlarından biri olan Dalaman Çayı, yaklaşık 8 kilometrelik bir parkura sahiptir. Suyun akış hızına göre rafting süresi 2 saat kadarı bulabilmektedir. Dalaman Çayı’na giderek hem bu eşsiz doğa güzelliğine tanıklık edebilir hem de heyecan ve eğlence dolu bir rafting deneyimi yaşayabilirsiniz. Özellikle adrenalin tutkunları mutlaka Dalaman Çayı’nda rafting heyecanını yaşamalılar… Kanyonun gölgesi eşliğinde turkuaz rengi hırçın sularda kürek çekerek 2 saat kadar süren bu yolculuk hayatınızın en unutulmaz anılarından biri olabilir…

Nasıl Gidilir?

Fethiye ve Marmaris’in birçok noktasından Dalaman Çayı’na sizleri götürebilecek araçlar hareket etmektedir; bunlar aracılığı ile kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Dalaman Çayı Rafting Zorluk Seviyeleri

En üst zorluk seviyesi 5 seviyesi ve en alt olarak da 3 – 4 zorluk seviyelerine sahip olan Dalaman Çayı rafting parkurunda zorluk seviyesi su akış hızına ve kanyonun genişliği ile değişmektedir.

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü