Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Adeta filmlerden fırlamışçasına bir güzelliğe sahip olan Cennet Kanyonu.!

Cennet Kanyonu, Antalya

Kalabalıktan uzaklaşıp, kendinizi dinleyebileceğiniz bu doğa harikası yer Antalya’da bulunan Cennet Koyu. Öylesine güzel bir atmosfere sahip ki buraya geldiğinizde kendinizi bir film sahnesinde gibi hissedebiliyorsunuz.

Birbirinden eşsiz doğal güzellikleri keşfedebileceğiniz bir Akdeniz tatili için Antalya kiralık villaları arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. 

Ülkemizin en güzel kanyonlarına ev sahipliği yapan Antalya’nın bir başka doğal zenginliği olan Cennet Kanyonu da iki kayanın arasında yer alan görünümü ve akan şelalesi ile kesinlikle Antalya’ya gelen herkesin görmesi gereken yerlerden biri.

Elbette bu eşsiz güzelliğe tanık olmak için kat edeceğiniz yolun da pek kolay olmayacağını belirtmek gerekir ama kesinlikle buraya ulaştığınızda tüm bu zorluklara değdiğini göreceksiniz. Kanyonun üzerini adeta şemsiye gibi kapatan ağaçlar ile güneş ışığı almayan Cennet Kanyonu, yaz sıcaklarında da güzel bir gezi planı olacaktır. Ağaçlardan kanyonun içerisini göremeyeceğiniz için yeraltına inercesine bir yolcuk sizleri bekliyor olacak…

Nasıl Gidilir?

Antalya merkezden yola çıktığınızda Manavgat istikametine doğru devam etmeniz gerekiyor, Hatipler Mahallesi’ne gelmeden önce Kalemler Mahallesi yönüne saparak devam edeceksiniz. Daha sonra 8 kilometre kadar devam ettikten sonra sol tarafta karşınıza çıkacak toprak yola gireceksiniz ve 1 – 2 kilometre daha ilerledikten sonra bölgeye ulaşmış olacaksınız. Kanyona ulaşabilmek için aracınızdan burada inip 15 – 20 dakika daha yürümeniz gerekmektedir.

Gideceklere Birkaç Faydalı Bilgi

Cennet Kanyon’unu görebilmek için dik kayalardan bir iniş gerçekleştirmeniz gerektiğinden parmak arası terlik gibi şeyleri giymemenizi öneririz.

 


 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü