Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Bugün sizler için Fethiye’nin en gözde koylarından biri olan Katrancı Koyu’na küçük bir pencere açıyoruz. Fethiye'yi gönlünüzce keşfedebileceğiniz bir tatil için Fethiye tatil villalarını hemen inceleyebilirsiniz. 

Katrancı Koyu, Fethiye

Katrancı Koyu, Fethiye’nin merkezine 16 km uzaklıkta yer alıyor ve içerisindeki Katrancı Koyu Tabiat Parkı ile doğanın farklı renklerini ziyaretçilerine sunuyor. Buraya geldiğinizde denizin keyfini çıkartabileceğiniz 2 farklı seçenek sizleri karşılayacaktır. 1. seçeneği genellikle günübirlik denize girmek için buraya gelen tatil severlerin kullandığı bölüm oluşturmaktadır. 2.seçenek ise kamp alanlarının bulunduğu plajdır. Denize girebileceğiniz bu iki alan dışında bir de sadece piknik yapmak isteyenlerin kullandığı bir bölge vardır. Yeşil ve mavinin adeta kucaklaştığı Katrancı Koyu hem eğlenceli hem de huzur dolu bir atmosferi sizlere sunacaktır.

Nasıl Gidilir?

Fethiye’den Katrancı Koyu’na özel aracınız ile sadece 20 dakikada ulaşabilirsiniz. Fakat toplu taşıma araçlarını kullanmak isterseniz Fethiye’den Göcek’e giden minibüsleri tercih edebilirsiniz. Fakat minibüsten indikten sonra 2 kilometre daha yürümeniz gerekecektir.

Katrancı Koyu’na Gideceklere Öneriler

Katrancı Koyu’na her yarım saatte bir Fethiye’den minibüsler hareket ediyor ve son minibüsler Katrancı’dan 20:20’de, Fethiye’den ise 24:00’da hareket ediyor. Koya giriş yapmak için de ücret ödemeniz gerekmektedir. Bu ücretin tutarı normal, öğrenci, motosiklet, küçük vasıta, büyük vasıta, küçük minibüs, büyük minibüs, otobüs, kamp yeri ve karavan yeri gibi seçeneklere göre farklılık göstermektedir. Eğer burada kamp yapmayı düşünüyorsanız önceden telefonla rezervasyon yaptırmanız sizin için çok daha iyi olacaktır. Kamp alanı içerisinde gerektiğinde ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz market ve restoran bulunduğunu da hatırlatalım.

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü