Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

2021 yılında salgın nedeniyle eğitim uzaktan devam ediyor olsa da öğrenciler bu yıl da yarıyıl tatilini iple çekiyor. Hem ebeveynlerin yılın stresinden arınacağı hem de öğrencilerin dinleneceği bu tatilde, her gününüzü keyifle değerlendirmek ve eğlenceli bir deneyim yaşamak istiyorsanız sizin için en güzel rotaları bu yazımızda listeledik.

Sömestr Tatilini Muhteşem Bir Maceraya Dönüştürün!

Sömestr tatili her ne kadar yaz tatili kadar uzun olmasa da keyifli günler geçirmek için gayet yeterli. Özellikle yorucu bir yılı geride bırakırken, ilk tatilimiz olacak yarıyıl tatilini doya doya değerlendirmek en doğal hakkınız.

Eğer sadece size ait bir villada doğayla bütünleşerek dinlenmek ve aynı zamanda farklı aktiviteler ile kendinizi bambaşka bir maceranın kollarına bırakmak istiyorsanız kiralık villa tatilinde dilediğiniz her şeyi bulacaksınız. Her şeyin düşlerinizdeki gibi olacağı bu villalarda muhteşem bir deneyim sizi bekliyor.

Sömestr Tatili Ne Zaman?

2021 yarıyıl tatili 25 Ocak tarihinde başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre, ara tatiller ile birleştirilen 15 tatilin bu yıl üç hafta devam etmesi planlanıyor.

25 Ocak 2021’de başlayacak olan tatil, 15 Şubat 2021 tarihine kadar devam edecek. Bu süre size keyifli bir tatil deneyimi yaşatmak için yeter de artar bile!

Sömestr Tatilinde Nereye Gidilir?

Sömestr tatili özellikle çocuklar tarafından dört gözle bekleniyor. Hellovillam’da yer alan yüzlerce villa alternatifi ile sadece çocuklar için değil yetişkinler için de muhteşem bir yarıyıl tatili mümkün.

Sizin için belirlediğimiz en popüler tatil beldelerinde, ister hareketli ister sakin bir tatil geçirmek isteyin, dilediğiniz her şey için bir seçenek var!

Sömestr Tatilinde Gidilecek Yerler

Türkiye’nin birbirinden özel, doğa harikası beldelerinde unutulmaz bir yarıyıl tatili için hazır olun. Her birinde muhteşem sürprizler ile karşılaşacağınız bu beldelerde hayallerinizdeki tatil sizi bekliyor.

Rengarenk Bir Yarıyıl Tatili: Sapanca

Doğanın kollarına kendinizi bırakabileceğiniz Sapanca, her mevsim eşsiz bir yer olsa da yarıyıl tatilinin denk geldiği kış aylarında bambaşka bir karaktere bürünüyor. Yemyeşil ormanları ve tertemiz havası ile şehrin stresinden, iş güç telaşından kısa sürede kurtulacağınız bu bölgede huzur ve sakinlik hakim.

Sapanca’da sömestr tatili yaparken sadece huzuru değil aynı zamanda farklı aktiviteleri de deneyimleyebilme imkanınız var. Sapanca’da geçireceğiniz tatil sırasında Kartepe’ye kolayca ulaşabilir ve kayak yapabilirsiniz. Özellikle renkli bir tatil geçirmek isteyenler için bu bölge kesinlikle görülmeye değer.

Sapanca kiralık villalarında sadece size özel bir bahçenin tadını çıkarıp, dilediğiniz zaman şömine başında dinlenebilir ve günün yorgunluğunu villanızın eşsiz imkanlarıyla atabilirsiniz. Jakuziden saunaya kadar dilediğiniz her şeyi bulabileceğiniz Sapanca villalarımızı buradan inceleyebilirsiniz.

Yılın Her Ayı Güzel: Kaş

Kaş, her ne kadar yazları büründüğü güzel atmosfer ile biliniyor olsa da kış aylarında da kesinlikle görülmeye değer. Üzümlü, İslamlar gibi pek çok doğa harikası beldeye ev sahipliği yapan Kaş’ta yarıyıl tatili fazlasıyla keyifli.

Isıtmalı havuza sahip bir villada konaklarken, sömestr tatilindeyken adeta yaz mevsimindeymiş gibi keyifli vakit geçirebilmeniz mümkün. Dışarıda yağmur yağarken havuzunuzun tadını çıkarmak, doğanın güzelliklerine şahit olmak size ve sevdiklerinize muhteşem anılar kazandıracak.

Sadece bununla kalmayıp, sinema odası, çocuk parkı gibi özel imkanlara sahip bir villa tercih edebilir, yetişkinler kadar çocukların da unutamayacağı bir yarıyıl tatili geçirebilirsiniz. Kaş'ta yer alan kiralık villalarımızı buradan inceleyebilirsiniz.

Her Zaman Yeşil Ormanlarıyla Ünlü: Fethiye

Yaz aylarında çok sayıda spora uygun atmosferi ile ziyaretçilerine farklı bir tatil yaşatan Fethiye ve Ölüdeniz bölgeleri kış mevsiminde de benzersiz bir tatil sunmak için hazır. Sevdikleriniz ile birlikte muhteşem bir deneyim yaşatacak olan bu beldede her mevsim yeşil ormanlar tarafından karşılanacaksınız.

Sömestr tatilinizi tam anlamıyla dinlenmek ve ruhunuzu arındırarak geçirmek istiyorsanız, Fethiye’de bulunan kiralık villalar tam olarak aradığınız vermeye hazır. Dilerseniz korunaklı havuza sahip bir villayı tercih ederek sadece sizin ve sevdiklerinizin olacağı bir villa tatili geçirebilirsiniz. Her mevsim muhteşem bir tatil vadeden Fethiye villalarımızı buradan inceleyebilirsiniz.

Yarıyıl Tatilinizi Eğlenceli Kılacak Aktivite Önerileri

Bu yıl sizi bekleyen üç haftalık sömestr tatilinin her gününü dolu dolu ve keyifle geçirmek istiyorsanız yapabileceğiniz çok sayıda aktivite sizi bekliyor.

·   Doğa yürüyüşleri yapın: Stresinizden arınmak ve kendinizi doğanın huzur dolu kollarına bırakmak için doğa yürüyüşlerine katılabilir, trekking yapabilirsiniz. Kalkan’dan Fethiye’ye, Sapanca’ya kadar pek çok bölgede bulabileceğiniz, doğa içerisinde yer alan kiralık villalar bunun için çok uygun.

·   Size özel bir kayak tatili: Sapanca’da, Kartepe’ye yakın villaları tercih ederek sömestr tatilinde kayak yapabilirsiniz. Dilediğiniz her an, kısa sürede her seviyeye uygun kayak parkurlarına ulaşmanız mümkün. Günün yorgunluğunu villanızda, şömine başında atmak da paha biçilemez.

·   Soğukta sıcacık havuza girmenin keyfini yaşayın: Kış aylarında tatil yaparken tüm sevdikleriniz için çok eğlenceli bir deneyim olan ısıtmalı havuzlar vazgeçilmezlerinizden olacak. Yağmurun altında, buz gibi havada sıcacık bir havuzda vakit geçirmenin tadına paha biçilemez.

·   Şömine başında akşam sohbetleri: Gün boyu eğlenip keyifli vakit geçirdikten sonra, villanızda bulunan şömine başında yorgunluk atabilirsiniz. Sevdikleriniz ile yapacağınız keyifli sohbetler ile eğlenceli, huzurlu vakit geçirebilir, evinize unutulmaz anılar elde ederek dönebilirsiniz.

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü