Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Muğla’nın göz bebeklerinden olan Datça, denizi, dağları ve birbirinden güzel koyları ile gelen tüm misafirlerini büyüleyen bir yer. Yaz tatillerinin vazgeçilmez adreslerinden biri olmasının altında, doğal güzelliklerinin ve zengin gezilecek yerlerinin olmasının yanı sıra, gece hayatının da eğlenceli ve son derece keyifli olması yer alıyor. Her zevke uygun birbirinden güzel eğlence mekanları veya birbirinden güzel şık restoranları ile gelen tüm misafirlerine aradıkları eğlence imkanını sunuyor. Böylece Datça gece hayatı ile de ön plana çıkan ve Muğla denince akla gelen ilk adreslerden biri oluyor. Bu sezon yolu Datça’ya düşecek olan ve tatilinin her bir anını son derece keyifli geçirmek isteyen tatilciler, gece planlarında da nereye gideceklerini gitmeden önce planlıyor. İşte bu planlar için birkaç öneride de bizler bulunduk.

Eski Datça

Taş binaları, çiçek dolu ara sokakları, birbirinden tatlı esnafı ile Eski Datça, adeta bir Datça simgesi. Tarihe meydan okuyan taş evleri ile gelenlere adeta bir masal diyarı hissi yaşatan Eski Datça, keyifli saatlere ev sahipliği yapıyor. Birbirinden güzel mekanları ile de yediden yetmişe herkese uygun bir restoran sunan Eski Datça, hem günlük geziler hem de akşam eğlenceleri için keyifli bir adres oluyor. Dileyen misafirler güzel bir geceyi Eski Datça’nın şık taş otellerinde bitirerek bu ziyaretlerini daha da güzel hale getirebiliyorlar.

Vena Local Pub

Zengin bira ve şarap menüsü, güzel şık sunumları ile Vena Local Pub, Datça’da eğlenceli bir gece geçirmek isteyenler için güzel bir adres oluyor. Farklı bira ve şarap tatları deneyimlemek isteyenler tarafından tercih edilen mekan, lezzetli atıştırmalıkları ile de bu lezzetleri taçlandırıyor. Yaz aylarında yoğun talep gören mekana rezervasyon yapılması misafirler açısından daha iyi oluyor. Vena, keyifli bir Datça tatilinin akşamlarını da keyiflendirerek tatilin her anını taçlandırıyor.  Dilerseniz ailecek dilerseniz arkadaşlarınızla gidebileceğiniz mekanda kahkaha dolu saatler sizleri bekliyor.

Adres: Adres: Eski Datça Mahallesi ,Yağhane Sokak No 6 zemin 2, 48900 Datça/Muğla

Telefon: 0554 812 77 32

Jale Winecellar

Tatlı bir mekan önerisinde sıra. Taş duvarlar arasında mükemmel atmosferi ile gelen herkesi kendine hayran bırakan Jale Winecaller, masaları üzerindeki küçük detaylardan tüm restorana yayılan güzellik ile adeta nefes kesiyor. Şık akşam yemeklerine ev sahipliği yaparken, birbirinden güzel fotoğraflar için de güzel bir arka fon oluşturuyor. Özel şarapları, şık sunumları ile romantik bir akşam yemeği yemek isteyen tatilciler için de Jale, doğru bir adres oluyor. Mum ışığında keyifli sohbetler, gün batımını izlerken yudumlanan serinletici şarapları ile Datça’ya yolu düşenlerin mutlaka uğraması gereken adreslerden biri oluyor.

Adres: Karaköy Kairos Marina içi No:3, 48900 Datça/Muğla

Telefon: 0541 690 44 84

 

İskele

Nefes kesen bir manzara dendiğinde akıllara Datça İskelesi geliyor. Özellikle iskele etrafında konumlanan mekanlar, şık ve romantik akşam yemekleri veya keyifli kokteyl saatleri için güzel seçenekler oluşturuyor. Sadece alkollü mekanlar değil, tatlı kafeleri bulunuyor olsa da iskele meyhane ve alkollü mekanları ile ön plana çıkıyor. Datça gecelerine keyifli saatler katmak isteyen tatilciler ise tercihlerini birazdan önerilecek olan mekanlardan yana kullanıyorlar.

Sapphire Roof Bistro

https://cdn.hellovillam.com/HelloVillam/images/w596/2021-12/sapphire-roof-bistro_3GHFSHVV32BVZDVFJ2D717YDMG9RPW.jpg

Sapphire Hotel’in terasında yer alan mekan, Datça Limanının enfes manzarasına karşı keyifli saatler geçirme imkanı sağlıyor. Şık barı, birbirinden güzel kokteylleri, Datça’nın yerli üreticileri tarafından üretilen şarap seçenekleri ile Sapphire Roof, manzara ve keyifli içkilerin güzel bir kombinasyonunu sunuyor. Küçük atıştırmalıkları ile misafirlerini eksiksiz ağırlayan bar, lezzetli bir akşam için güzel bir adres oluyor. Datça’nın nefes kesici manzarasına yukarıdan bakmak, arka fonda çalan hoş müzikler ile geceyi keyiflendirmek için Sapphire Roof, akıllara gelen doğru seçeneklerden biri olacaktır.

Adres: İskele, Kargı Yolu Cad. 8, 48900 Datça/Muğla

Telefon: (0252) 712 44 99

Coop Live

Müzik, dans ve eğlence için Coop Live önerisi geliyor. Tam bir bar eğlencesi arayıp sabaha kadar dans etmek isteyenler için önerilen Coop Live, hem tatilciler hem de Datça’nın yerlileri tarafından mesken tutulan adreslerden biridir. Zengin barı ile herkesin istediğini içebileceği bar, yabancı turistler tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. Canlı müzik performanslarının yer aldığı mekanda haftanın farklı günlerinde farklı türde performans sergileyen sanatçılar yer almaktadır. Yazın özellikle canlı müzik akşamlarında rezervasyon yaptırılması yer bulmak için çok iyi olacaktır.

Adres: İskele, Atatürk Cad. no:83, 48900 Datça/Muğla

Telefon: 0532 057 21 75

Maradona Restoran

Bir yaz tatili rakısız ve meyhanesiz olmaz diyenler için bir öneride sıra. Farklı ve birbirinden lezzetli mezeleri ile bilenen Maradona, keyifli bir rakı sofrası isteyenler için önerilen bir adres oluyor. Dost meclisinde edilecek güzel sohbetlere ev sahipliği yapan mekan, lezzetli yemekleri ile rakı keyfini taçlandırıyor. Ulaşım kolaylığı ile de oldukça fazla tercih edilen mekan salaş ve lezzetli yemekleri bir arada arayanlar için güzel bir adres oluyor.

Adres: İskele, Kumluk Yolu Caddesi D:No:30, 48900 Datça/Muğla

Telefon: 0532 742 25 38

 

Hüsnü’nün Yeri

Datça’nın en meşhur mekanlarından birinde sıra. Kumlar üstünde konumlanan masaları, arka fonda kısık sesle çalan Türk Sanat Müziğinin mükemmel eserleri ile bir yaz tatilinin ölümsüz anlarından birini yaşama imkanı sunuyor. Loş ışıklarla aydınlatılan mekan, denize sıfır konumu ile bir yaz tatili için en uygun olan meyhane keyiflerinden birini sunuyor. Birbirinden farklı mezeleri ve zengin menüsü ile gelen misafirlerine lezzet şöleni yaşatıyor. Balık menüsü ile ön plana çıkan mekan, lezzetli etleri ile de misafirlerinden tam puan topluyor. Böylece her zevke uygun lezzetli yemeklere ulaşmak tek adres ile mümkün oluyor. Yoğun talep nedeni ile gidilmeden önce rezervasyon yapılması gerekiyor.

Adres: İskele, Plaji, Kumluk Yolu, 48700 Datça/Muğla

Telefon: (0252) 712 83 35

Kumluk Restoran

Bulunduğu plajdan adını alan restoran, Datça’nın tartışmasız en çok dikkat çeken mekanlarından biri oluyor. Hüsnü’nün yeri ile yan yana konumlanması ile aralarında rekabet olan bu iki mekanda Kumluk, restoran dekorasyonu ile dikkat çekiyor. Loş ışıklar altında, tertemiz bem beyaz örtüleri, birbirinden güzel şarkı repertuvarları ile gelen misafirlerine eşsiz saatler yaşatıyor. Kendine özel tarifleri ile hazırlanan farklı mezelerinin mutlaka tadına bakılması gerekiyor. 30’a yakın meze çeşidinin bir kısmı kendilerine özel tariflerden oluştuğundan farklı yemek lezzetlerine açık olan kişiler mutlaka ki Kumluk’a bir uğruyor. Yaz aylarında yoğun talep gören mekana önceden yer ayırtılması öneriliyor. Balık ve et menüsü ile zengin bir lezzet şöleni için, Kumluk mutlaka ki gidilecek adreslerden biri olmalıdır.

Adres: İskele, Kumluk Yolu No:24, 48900 Datça/Muğla

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü