Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Yılın her mevsimi güzel olan Muğla, her daim ziyaret edilen bir bölgedir. Tatilciler hem doğal güzelliklerini hem de tarihi yerlerini görmek için Muğla’ya gelmektedir. Muğla doğal güzellikleri, yeşili ve maviyi buluşturan önemli noktalardan oluşmaktadır. Bunun yanı sıra birçok medeniyete ev sahipliği yapmış topraklar üzerinde konumlanıyor olması geçmişten günümüze birçok tarihi yerin kalmasına neden olmuştur. Böylece, Muğla tarihi yerleri ile de ünlü bir yer olmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Muğla bölgesi Türkiye’nin önemli turizm adreslerinden biridir. Marmaris, Datça, Alanya, Fethiye ve Bodrum gibi birçok önemli adrese ev sahipliği yapmaktadır. Bu durum yerli yabancı birçok turistin Muğla’ya akın etmesini sağlamaktadır. Yoğun talep görmesiyle de bağlantılı olarak Muğla, hizmet sektörü son derece gelişmiş bir bölge olmaktadır.

Muğla konaklama yerleri başta olmak üzere Muğla restoranları da son derece gelişmiştir. Şık, lüks, salaş, lezzetli ve daha pek çok özellikteki mekanlara erişim sağlamak mümkündür. Tüm bunların arasında ise birçok kişi için günün en sevilen öğünü devreye girerek ayrı bir başlık açılmaktadır. Muğla kahvaltı yerleri, güne güzel bir başlangıç yapmak adına pek çok tatilci tarafından tercih edilmektedir. Muğla en iyi kahvaltı nerededir bir tartışma konusu olsa da pek çok farklı seçenek sunulabilmektedir. “Muğla'da kahvaltı nerede yapılır?” sorusunun bölgelere göre adresleri değişmektedir. Ancak her bir bölgenin ön plana çıkan ayrı ayrı mekanları yer almaktadır. Kahvaltı tavsiye veya önerisi isteyenler öncelikle Muğla’nın neresine gideceklerine karar vermelidir. Muğla açık büfe kahvaltı, serpme kahvaltı gibi birçok seçeneğin bulunduğu bir mevkiidir. Bunun yanı sıra Muğla kahvaltı fırsatları arasında ekonomik fiyatlar da yer alabilmektedir. Muğla kahvaltı fiyatları mekanda mekana değişiklik gösterse de genellikle ekonomik seçenekler bulunmaktadır. 

 

Yuvarlakçay Vadi Restoran

Yuvarlakçay’ın hemen yanında konumlanan restoran, doğa içerisinde geçirilen huzur dolu saatler sunuyor. Restoran içerisinde yer alan göl, hareketliliği ile suyun sesini restoranın dört bir yanına duyuruyor. Ailecek gidilebilecek bu sevimli restoran serpme kahvaltı seçeneği sunuyor. Doğal lezzetlerden oluşan kahvaltısı hem oldukça doyurucu hem de uygun fiyatlı oluyor. Kahvaltı için farklı bir adres arayan ve şehir stresinden uzaklaşmak isteyenler için Yuvarlakçay Vadi Restoran mükemmel bir adres oluyor.

Adres: Topgözü Mevkii Pınarköy, 48800 Köyceğiz/Muğla

Telefon: (0252) 267 04 40

 

Saklıkent Paradise Park

Fethiye’de yer alan bu güzel park, alışılmışın dışında bir kahvaltı deneyimi sunuyor. Suyun üzerinde konumlanan sedir masaları rahatça kahvaltı etmenizi sağlarken, mekanın atmosferi direkt olarak pozitif enerji veriyor. Serpme kahvaltı servisi yapan park, kahvaltı içerisinde 20 çeşit kahvaltılık bulunduruyor. Nehir etrafında keyifli bir kahvaltı edilirken yüzerek masanıza kadar gelen ördeklerse kahvaltı neşesine neşe katıyor. Özellikle, çocukların bayıldığı bu mekan eğlence ve lezzet dolu saatler sunuyor. Yaz aylarında son derece yoğun ilgi gördüğünden mekana gelinmeden önce rezervasyon yapılması önerilmektedir. 

Adres: Saklıkent Gökçesu/Seydikemer, 48300 Fethiye/Muğla

Telefon: 0553 417 97 98

 

Müco Kahvaltı

Muğla merkezde yer alan Müco Kahvaltı, Muğla yerlileri tarafından oldukça sevilen bir mekandır. Serpme kahvaltı sunan mekan, sınırsız kahvaltı özelliği ile son derece doyurucu bir kahvaltı deneyimi yaşatıyor. Kahvaltı içerisinde yer alan gözlemeleri ile Müco ününe ün katıyor. Gelen her misafirini doymadan göndermemeyi misyon edinmiş mekan, tatilcilerin de göz bebeği oluyor. Muğla kahvaltı mekanları arasında gerçekten doyup yenilen her yudumdan da keyif alınması isteniyorsa Müco Kahvaltı doğru bir öneri olacaktır. 

Adres: Emirbeyazıt, Hasan Ercan Cad. No:23, 48000 Muğla Merkez/Muğla

Telefon: (0252) 212 07 77

 

Kuytu Bahçe Kahvaltı

Muğla’nın en popüler bölgelerinden olan Bodrum, Kuytu Bahçe Kahvaltı ile de bir kez daha ön plana çıkıyor. Serpme kahvaltı sunan mekan alışılagelmiş Ege lezzetleri ile gelenleri buluşturuyor. Kabak çiçeği kızartması, yaprak sarma ve pişileri ile kahvaltıya farklı bir boyut katıyor. Bu lezzetler serpme kahvaltı menüsü içinde direkt olarak yer alıyor. Bunlar dışında yumurtalardan reçellere doğal lezzetleri de sofralarından eksik etmiyor. Kuytu Bahçe Kahvaltı yaz aylarında yoğun talep görüyor. Özellikle, koskocaman bir bahçe içerisinde konumlanan mekan doğa içerisinde keyifli saatler geçirmek için de güzel bir adres oluyor.

Adres: Bitez, Bitez Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi, No:35, 1312. Sk. No:35, 48470 Bodrum/Muğla

Telefon: 0542 586 15 68

 

Deniz Kapısı

Mekan önerilerinde sıra Marmaris’e geliyor. Deniz kenarında güzel bir kahvaltı etmek isteyenler için Deniz Kapısı, denize ve kahvaltıya kapı açıyor. Serpme kahvaltı servisi yapan mekanda doyurucu bir kahvaltı seçeneği bulunuyor. Serpme kahvaltıya dair her şey menüde yer alırken bir de tatlı niyetine üzerine kiremitte pişmiş bal kabağı da ekleniyor. Deniz kapısı, Marmarislilerin sevilen adreslerinden biri olurken turistlerden de büyük ilgi görüyor. Bahar aylarından itibaren keyif dolu saatler için önerilen bir mekan oluyor. Akşamları ise meyhane konseptine dönüşen mekan günün her saati yoğun ilgi görüyor. 

Adres: İçmeler, Kayabal Cad., 48720 Marmaris/Muğla

Telefon: (0252) 455 39 05

 

Bizim Ev

Sevimliliği, doğal güzelliği ve lezzetleri ile büyüleyen bir mekanda sıra. Datça Kargı Koyunda konumlanan Bizim Ev, sıcak ambiyansı ile gerçekten de misafirlerine oraya aitmiş gibi hissettiriyor. Datça’nın nefes kesici manzarasına karşı konulan masalar, önce doğal güzelliği ile gelenleri bir doygunluğa ulaştırıyor. Serpme kahvaltı sunan mekan, Datça’nın az bilinen ama bilen herkes tarafından çok da sevilen bir mekanı oluyor. Sıcak ve keyifli saatler geçirilecek bir kahvaltı deneyimi için Bizim Ev güzel bir öneri oluyor. Dileyen kişiler Bizim Ev’in otel kısmında konaklama da sağlayabiliyor.

Adres: İskele, Kargı Koyu, 48900 Datça/Muğla

Telefon: 0533 253 80 48

 

Akyaka Azmak Restaurant 

Akyaka Azmak nehri kenarında konumlanan mekan kuşkusuz ki bölgenin en güzel manzarasına sahip restoranlarından biridir. Bu nefes kesici konuma rağmen fiyatları son derece uygun olan mekan, yerli yabancı gelen herkesten büyük bir ilgi görüyor. Zengin bir serpme kahvaltı servisi yaparak tüm misafirlerinin güzel bir kahvaltı sofrasında oturmalarını sağlıyor. Masanın yan tarafından akıp giden nehre karşı yapılan bu kahvaltı keyfi, özellikle sıcak havalarda serinleten bir aktiviteye de dönüşüyor. Yaz döneminde yoğun ilgi görmesinden dolayı yer bulmak zor olabiliyor. 

Adres: Akyaka, 48650 Ula/Muğla

Telefon: (0252) 243 50 41

 

Zirkon Restoran Kahvaltı & Mangal Evi

Tek bir alanda tüm seçenekleri sunan yer, Fethiye’nin en meşhur adreslerinden biridir. Kamp alanları, piknik bölümleri, denize girilecek bir plajı, kahvaltı ve akşam yemeklerine ev sahipliği yapan restoranı ile herkesin istediğini bulabildiği bir adres oluyor. Serpme kahvaltı sunan mekan, özellikle kahvaltı için tercih ediliyor. Müşteri memnuniyetine son derece önem veren yer, güler yüzlü personeli ile de güne güzel bir başlangıç yapılmasına olanak tanıyor. Sigara böreklerinden pişilere reçellerden peynirlere lezzet şöleni yaşatan yer Fethiye’nin önerilen adreslerinden oluyor.

Konum: Çiftlik Mah. Kumsal Sok. No: 1, 48300 Fethiye/Muğla

Telefon: 0554 174 11 48

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü