Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Birbirinden özel, tarihi ve doğası ile dikkat çeken ilçeleriyle, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri haline gelen Muğla’da, her anından keyif alacağınız günler sizi bekliyor. Her biri çok özel olan ilçeleriyle, dünyanın en güzel sahili Ölüdeniz’den, hareketli gece yaşantısı ile büyüleyen Bodrum’a kadar, her noktasında ayrı bir fırsat sunan bu özel kent, görülmesi gereken pek çok yer de barındırıyor. 

Büyüleyici Bir Atmosfer

Gerek etkinlikleri gerekse tarihi ile büyüleyen Muğla’da her şey tam da düşlediğiniz gibi. İstanbul’dan araçla 680 km uzaklıkta olan Muğla merkez, keyifli bir yaz tatili için gereken her şeye sahip. Fethiye, Dalaman, Bodrum, Köyceğiz gibi dünyanın en çok tanınan tatil beldelerine ev sahipliği yapan bu ilde tatil yapmak sizin için tam bir ayrıcalık olacak. İşte tatilinizde Muğla'da gezebileceğiniz yerler...

Ölüdeniz’i Kesinlikle Görmelisiniz

Muğla’ya geldikten sonra, Ölüdeniz’i görmemek olmaz. Dünyanın en güzel kumsalı seçilen Ölüdeniz’e aracınız ile, Muğla merkezden 135 kilometrelik bir yolculuk ile ulaşabilirsiniz. Yaklaşık iki saatlik bir araç yolculuğu gerektiren bu bölge, Muğla’nın en doğusunda yer alıyor. Ölüdeniz, farklı atmosferi ve ekosistemi ile dünyanın her yerinden turist çekiyor.

Merkeze uzak olsa da mutlaka ziyaret etmeniz tavsiye edilen yerlerin başında gelmekte. Özellikle adrenalin içeren spor dallarından hoşlanıyorsanız, bu bölgede yamaç paraşütü gibi etkinliklere katılabilirsiniz. Bununla birlikte, Ölüdeniz’de çok sayıda dalış etkinliği de mevcut.

Sedir Adası’nı Ziyaret Edin

Muğla’nın sevimli ve ilgi çeken ilçelerinden olan Ula’da yer alan bu bölgeyi rotanıza dahil edebilirsiniz. Bölgede yer alan üç adadan biri olan Sedir Adası, bir diğer adıyla Kleopatra Adası olarak da biliniyor. Güzellik kraliçesi Kleopatra’nın bu bölgenin şifalı sularıyla güzelleştiğine dair yaygın bir inanış var. Tertemiz bir denize sahip olan Sedir Adası’nda keyifli vakit geçireceğinize eminiz. Kumsal olan plajlar oldukça sığ. Çevrede yer alan çoğu plajın koy içerisinde yer alıyor olması da denizin oldukça sakin olmasını sağlıyor.

İztuzu Plajı’na Vakit Ayırın

Muğla seyahatiniz sırasında görmeniz gereken en özel doğal güzelliklerden biri İztuzu Plajı. Özellikle tatlı ve tuzlu suyun bir arada olması sayesinde çok farklı bir faunaya sahip olan bu plajdaki görsel şölene doyamayacaksınız. Çevrede çok sayıda farklı kuş türü ve deniz canlısı mevcut. Caretta Caretta kaplumbağalarının ender görülen doğal yumurtlama alanlarından biri olması nedeniyle koruma altında olan bu plajda, doğayı tam anlamıyla keşfedecek ve denize doyacaksınız.

Caretta Caretta'lar ile Birlikte Yüzün!

Çevrede, kaplumbağalar için özel olarak inşa edilmiş bir tedavi ve rehabilitasyon merkezi de bulunuyor. İztuzu Plajı, özellikle yabancı turistler tarafından fazlasıyla sevilen bir destinasyon. Dünyanın her noktasından insan, bu plajda hem kaplumbağaları görmeye hem de tuzlu ve tatlı suyun karıştığı noktaya şahit olmaya geliyor.

Muğla Kiralık Villalar ile Doğayla Başbaşa Bir Tatile Ne Dersin?

Kabak Koyu’nu Ziyaret Edin

Yine Ölüdeniz’in yer aldığı Fethiye bölgesinde bulunan Kabak Koyu, yerli ve yabancı turistin gözdesi lokasyonlardan. Her yıl binlerce kişinin akın ettiği bu bölgede, denize kıyısına kadar uzanan ormanlar fazlasıyla ilgi çekici. Yeşilin ve mavinin birleştiği bu koyda hiçbir yapılaşma yok. Piknik yapmak, kamp ateşi etrafında keyifli bir akşam geçirmek veya dalış için çok uygun bir coğrafya.

Özellikle el değmemiş bir yer arıyorsanız, Kabak Koyu’nda hem denizi hem de doğayı doya doya yaşayacağınıza emin olabilirsiniz. Pek çok mavi tur, Kabak Koyu’nu ziyaret etmekte. Eğer tekne turlarına katılırsanız, bu koyda çok daha keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ulaşım hem kara yoluyla, hem de deniz yoluyla oldukça kolay.

Tüm bu güzel yerleri görmek, Muğla'yı keşfetmek evinizin konforunda olan Muğla Kiralık Villalar'da tam size göre. Muğla Kiralık Villaları inceleyerek, kendinize uygnu villayı beğenip rezervasyon yaptırabilirsiniz. 

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü