Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Sabahı, öğleni ve akşamıyla; gezilecek yerleri, tadılacak lezzetleri ile günün her saatinde güzel olan Bodrum gece hayatıyla da meşhur olan bir yerdir. Birbirinden güzel mekanlarıyla her zevke uygun seçenek bulunması Bodrum’u tatilciler için daha da tercih edilir kılmaktadır. Şık veya salaş restoranları, lüks gece kulüpleri, barları, canlı müzik yerleriyle istenilen her türlü eğlenceye ulaşım Bodrum gecelerinde bulunur. Bodrum, Bodrum merkez, Bitez, Gümbet ve Gümüşlük gibi bölgeleri ve bu bölgelerde yer alan farklı eğlence yerleri ile yaz tatiline farklı bir soluk getirmektedir. Bodrum gece hayatı dendiğindeyse ön plana çıkan belirli mekanlar bulunmaktadır. 

Bodrum Merkez

Bodrum’un namı değer atan kalbi olan Bodrum Merkez her zevke uygun mekan seçenekleriyle ön plana çıkmaktadır. Salaş mekanlardan lüks restoranlara, gece kulüplerinden meyhanelere pek çok farklı seçenek Bodrum Merkezde yer almaktadır. Yaz aylarında Muğla’nın en kalabalık noktası olan merkez, her bütçeye uygun seçenekler sunması sebebiyle de tercih edilmektedir. Tüm bunların yanı sıra hediyelik eşyacıların ve pek çok mağazanın da burada yer alması alışveriş yapmak isteyen kişileri de çekmektedir. 

Marina Yacht Club

Ünlü isimlerin sahne aldığı Marina Yacht Club, Bodrum’un popüler mekanlarından biridir. Lüks mekan sınıfına girmesi ile diğer mekanlara göre farklı konumlanan bu yer genellikle yaş ortalaması yüksek kişilere hitap eden bir yerdir. Merkezi konumu, eğlenceli sahne programlarıylaysa ününe ün katmaya her geçen gün devam etmektedir. Tüm yaz sezonu boyunca yoğun ilgi gören bir mekan olduğundan öncesinde rezervasyon yaptırmak avantajlı olmaktadır.

Adres: Eskiçeşme, Milta Bodrum Marina Neyzen Tevfik Caddesi No:5, 48400 

Telefon: (0252) 316 12 28

Karpuz Bar

Bodrum ve eğlence dendiğinde akıllara Tekilacılar Sokağı gelmeden olmaz. Tüm gece boyunca dans etmek isteyenlerin buluşma noktası olan bu yer, Bodrum’un en hareketli sokağıdır. Yan yana dizilmiş mekânlar arasında adından en çok söz ettiren Bar ise Karpuz Bar olmaktadır. Şişelerle sunulan kendilerine özel kokteylleri ile Karpuz Bar Tekilacılar sokağındaki doğru adres olacaktır.

Adres: Çarşı Mah. Banka Sok. No: 13 (Tekilacılar Sokağı) 48400

Telefon: +90 549 316 33 13

Bitez

Butik otellerin, birbirinden güzel evlerin sıra sıra dizildiği Bitez, genellikle konaklama için tercih edilen bir yer olarak düşünülmektedir. Ancak sahil boyunca konumlanan meyhaneleri ve pubları ile gece hayatı da çok renkli olan bir yerdir. Ailecek gelen tatilciler için sakin ve nezih bir ortamı olan Bitez, sakin sohbetlerin keyifli yemeklerin yenebileceği bir adrestir. Her yaş grubu için ortak bir eğlence bulma şansı Bitez’de mümkündür. 

Savra Bodrum

Ünlü sanatçıların sahne aldığı Savra Bodrum, aslında otelin kendine ait barıdır. Ancak sahne alan isimlerin güzelliği ile kapılarını tüm tatilcilere açmaktadır. Konser eğlencesi ve yaz tatilini birleştirmek isteyen tatilciler için Savra Bodrum güzel bir adres olmaktadır. 

Adres: Bitez Mahallesi, Adliye Cd. No:85 

Telefon: (0252) 363 04 63

Bağ Arası

Meşhur mandalina ağaçlarının dört bir yanı sardığı bu mekan, güzel ve şık akşam yemekleri için tercih edilen bir adres olmaktadır. Güzel şarapları ile keyifli akşam yemeklerine ev sahipliği yapan yer, ağaçlar arasındaki güzel ambiyansı ile hoş bir akşam yemeği imkanı sunmaktadır. Dileyen tatilciler ailecek dileyen misafirler içinse romantik bir akşam yemeği için Bağ Arası’nı tercih etmektedirler. 

Adres: Pınarlı Cad. No:59, Bitez, Bodrum, Muğla. 

Telefon: 0252 3637693

 

Gümbet

Müzik, dans ve eğlencenin adresi ise kuşkusuz ki Gümbet’tir. Sadece tek bir caddesi üzerinde birbirinden büyük gece kulüplerinin yer aldığı Gümbet, yerli yabancı herkes tarafından son derece ilgi çekmektedir. Sabah saatlerine kadar müzik ve eğlence isteyen kişiler için Gümbet, tek ve doğru adres olacaktır. Özellikle iki gece kulübü Bodrum’un gece eğlencesinin nabzını tutmaktadır. Yazları yoğun talep nedeniyle rezervasyon yapılması oldukça önemlidir. Aksi takdirde kapıda oluşan sıralarda saatlerce beklenebilmektedir.

B1-Be One Club

Gümbet’in en büyük gece kulüplerinden biri olan mekan, sabaha kadar süren eğlencenin adresi oluyor. Yaz döneminde kimi zaman meşhur isimlerinde sahne aldığı bu yerde, sıra beklemeden içeriye girmek neredeyse imkansız oluyor. Gördüğü yoğun talep nedeniyle her daim full olan mekan, eğlence seviyesini doruklara çıkarıyor.

Adres: Gümbet, Ayaz Cd. no 4/A-B, 48400 Bodrum/Muğla

Telefon: 0555 894 11 10

Pasha Club

İçerisinde yer alan kocaman avizeleri ile adeta imza niteliği taşıyan Pasha, Gümbet’in en popüler gece kulüplerinden biridir. Sabaha kadar eğlence isteyen kişiler için Gümbet’teki ikinci adres olmaktadır. Yine sezonda sahne alan ünlü isimler ile Pasha, Bodrum eğlencelerine farklı bir soluk getirmektedir. 

Adres: Gümbet, Erguvan Sk. No:11, 48400 Bodrum/Muğla

Telefon: 0549 713 13 03

Gümüşlük

Bodrum’un şık ve lüks köşesi Gümüşlük… Bembeyaz masalardan oluşan meyhaneleri, içten ve misafirperver yerlileri ile gelen herkesin el üstünde tutulduğu yerdir. Birbirinden güzel villaların da konumlandığı bir bölge olan Gümüşlük, Bodrum bölgesinin en lüks yerlerinden biridir. Bölgenin gece hayatını genellikle şık meyhaneler oluşturmaktadır. Yazın yoğun talep gören bölgelerden biri olduğundan genellikle kişiler Gümüşlük bölgesinde konaklamayı da tercih etmektedirler. Bu sayede Bodrum tatilini daha da şık hale getirmektedirler. 

Club Gümüşlük

Hem bar hem de restoran olarak hizmet veren Club Gümüşlük, denize sıfır konumu şık ambiyansı ile gelenleri kendine hayran bırakan bir yer. Gün batımından itibaren mükemmel manzarası ile soluk kesici olan Club Gümüşlük, zengin içki menüsüyle de popülerliğine popülerlik katmaktadır. Yazları yoğun ilgi görmesi sebebiyle gidilmeden önce rezervasyon yapılması önerilmektedir. 

Adres: Gümüşlük, Yalı Mevkii 1120. Sokak, 48970 

Telefon: (0252) 394 34 01

Jazz Cafe

Bodrum’da Jazz severlerin buluşma noktası olan Jazz Cafe, gün içerisinde denize girme imkanı sunarken akşamları ise eğlence imkanı sunuyor. Birbirinden yetenekli Jazz sanatçılarının sahne aldığı cafede hoş bir menü de misafirlerini bekliyor. Salaş bir ortam olan Jazz Cafe Bodrum tatili için güzel bir öneri oluyor.

Adres: Karakaya Mahallesi, 1120. Sk., 48970

Telefon: 02523943977 -0 5393228189

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü