Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Kuşadası’nın gündüzü ve gezilecek yerleri gibi gecesi de güzeldir. Yerli yabancı birçok turist tarafından büyük ilgi gören Kuşadası, gece hayatı dendiğinde Aydın bölgesinin akıllara gelen ilk adreslerindendir. Birbirinden farklı mekanları ile her zevke uygun eğlence imkanı Kuşadası’nda bulunabilir. Dileyenler için club eğlenceleri ile sabaha kadar dans ve müzik, dileyenler içinse sakin bir bar gecesi seçenekleri bulunur. Lüksünden salaşına, canlı müziklisinden DJ performansına her imkana Kuşadası’nda ulaşmak mümkündür. Tatilinin her anını dolu dolu geçirmek ve her anında eğlenmek isteyenler için Kuşadası gece hayatı dendiğinde akıllara gelen yerleri yazdık.

Barlar Sokağı

Sağlı sollu sıralanan bir sürü eğlence mekanını Kuşadası’nda tek bir adreste bulmak mümkündür. Barlar Sokağı, Kuşadası merkeze oldukça yakın olan eğlencenin nabzının attığı yerdir. Hem gece kulüplerinin hem de barların bulunduğu sokakta “sabaha kadar eğlence” sloganı hakim oluyor. Yabancı turistler tarafından doldurulan mekanları sizleri farklı bir ülkedeymiş gibi hissettirebiliyor. Kuşadası tatilcileri mutlaka ki bir Barlar Sokağını ziyaret ediyor. Sadece Kuşadası değil Aydın bölgesi sakinleri de eğlenmek için Kuşadası Barlar sokağına geliyor. 

Charlies Place Karaoke Bar

Kuşadası, özellikle yabancı turistlerin son derece ilgi gösterdiği Karaoke konseptiyle meşhur olan bir yerdir. Hemen hemen her bölgesinde bir karaoke bar bulunduran yer, özellikle belirli barlarıyla ön plana çıkmaktadır. Bu barlardan biri de Charlies Place Karaoke Bar olmaktadır. Eğlence ve müzik dolu saatler geçirmek isteyenler için Charlies doğru bir öneri olacaktır. Mekan sunduğu güzel kokteyllerle de gelenlerden tam puan almaktadır. Uygun fiyatlı olması da yine mekanın sevilen ve tercih edilirliğini arttıran özelliklerinden biridir. 

Adres: Alacamescit, Kahramanlar Cad., 09400 Kuşadası/Aydın

Kuşadası Club Bar

DJ performansı ile kaliteli müzik yapan, herkesten tam puan toplayan adreslerden birinde sıra. Kuşadası Club Bar, Kuşadası’nın en meşhur barlarından biridir. Hem ücretleri hem de verdiği hizmet ile sevilen bir mekandır. Gelen herkes tarafından beğenilen yer, Kuşadası eğlencesi dendiğinde gidilmesi gereken mekanlardan biri olmaktadır. Genellikle kapıdan giriş yapmak mümkün olduğundan rezervasyon gerekli değildir. Kişi başı cüzi miktarda bir giriş ücreti bulunmaktadır. Giriş ücreti içerisinde bir adet içki dahildir. 

Adres: Alacamescit Mahallesi, Yıldırım Cad. No:21, 09400 Kuşadası/Aydın

Kadınlar Plajı

Kuşadası merkeze 30 dakika mesafede olan Kadınlar Plajı, gün içerisinde deniziyle ünlü olduğu kadar gecesiyle de ünlüdür. Birçok farklı konseptteki mekana ev sahipliği yapmasıysa her geçen gün popülerliğini arttırmaktadır. Özellikle, bölgede konaklayanlar veya bölgede ikamet edenler tarafından tercih edilen bir bölgedir. Ancak ünü Kuşadası gece hayatı başlığı altında oldukça büyüktür. Farklı eğlencelere tek bir adreste ulaşmak isteyenler için Kadınlar Plajı doğru bir adres olacaktır.

Miracle Beach Club

Kadınlar plajında denize sıfır konumlanan mekan şık bir gece geçirmek isteyenlerin tercih ettiği adres oluyor. Gün içerisinde bir plaj konseptine sahip olan mekan akşamları adeta başka bir boyuta geçiyor. Bembeyaz ambiyansıyla şık bir gece kulübüne dönüşen Miracle, Kuşadası’nın en meşhur gece kulüplerinden biridir. Yazın yoğun talep gördüğünden rezervasyon yapılarak gidilmesi önerilmektedir. Kuşadası mekanları arasında fiyatları ortalamanın üstünde kalmaktadır. 

Adres: Kadınlar Denizi, 16. Sok. 09400 Kuşadası/Aydın

Telefon: (0256) 614 50 90

Jade Beach Club

Yine keyifli bir kulüp gecesi yaşayıp bunu daha renkli ve canlı bir mekanda geçirmek isteyenler için Jade Beach Club devreye giriyor. Rengarenk konsepti, lezzetli kokteylleriyle mekan, eğlence dolu saatler sunuyor. Belirli günlerde canlı müzik performansları ile bilinen isimleri, DJ’leri sahnesinde ağırlıyor. Yine organizasyona göre sunduğu dans şovları ile de kesintisiz bir eğlence gösterisi sunuyor. Jade Beach denize sıfır konumu ile gündüzleri plaj konseptinde geceleri ise güzel bir gece kulübü şeklinde kapılarını misafirlerine açıyor. Özellikle arkadaş ortamı ile eğlenmek isteyenler için Jade doğru bir adres oluyor.

Adres: Kadınlar Denizi, Yılancı burnu Mevkii, 09400 Kuşadası/Aydın

Telefon: (0256) 612 72 20

Camikebir Mahallesi

Turistik yerlere ev sahipliği yapan Camikebir, Kuşadası’nın eğlence adreslerinden de biridir. Küçük bir mahalle olsa da içerisinde bu kadar çeşitliliği bulunduran nadir bölgelerdendir. Aydın Kuşadası ziyaretçileri farkında olmadan mutlaka ki Camikebir Mahallesi’nden geçmektedirler. Kimi ziyaretçileri bu mahallede yer alan restoranlarda yemek yerken kimileriyle gezmeye gelir. Gece hayatı için güzel bir adres arayanlarda soluğu Camikebir’de alırlar. 

Ex Club

Kuşadası’nın kuşkusuz ki herkes tarafından bilinen mekanı Ex Club. DJ performansları ile kesintisiz müzik ve eğlence imkanı sunan mekan gece eğlencesi isteyenler için mükemmel bir adres oluyor. Her anında eğlendiren bu adres, yerli yabancı tüm turistler tarafından ilgi görüyor. Kapı girişi ücretli olup, giriş ücreti içinde bir alkol ikramı yer alıyor. Yazın yoğun ilgi gördüğünden çok geç saatlerde gidildiğinde mekanda yer bulmak zor olabiliyor. Mekan sabah beşe kadar kesintisiz eğlence imkanı sunarak yeni güne güzel bir başlangıç yapma imkanı sunuyor. 

Adres: Camikebir, Tuna Sk. No:11, 09400 Kuşadası/Aydın

Telefon: 0535 896 85 35

Limon Bar

Kuşadası gece hayatı dendiğinde eski adreslerden biri de Limon Bar’dır. 1989 senesinden beri hizmet veren mekan hem yıllara aşkın tecrübesi hem de sofistike atmosferiyle büyük ilgi görmektedir. 1413 yılından beri ayakta kalmayı başarmış, tarihi eser niteliğindeki bir bina içerisinde konumlanan yer, gelenlere farklı bir deneyim yaşatmaktadır. Sevdikleriyle sohbet dolu eğlenceli saatler geçirmek isteyenler için Limon Bar doğru adres olacaktır. Arka fonda çalan güzel müzikleriyle, mekan müziği sohbetlerinize arka fon oluşturmaktadır. Yazın büyük bir ilgi gördüğünden mekanda yer bulmak zor olabilmektedir. 

Adres: Camikebir, Bozkurt Sok. 09400 Kuşadası/Aydın

Telefon: 0536 875 26 17

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü