Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Günün her saati için Marmaris’te güzel ve özel bir adres bulmak mümkündür. Sabahından akşamına geniş bir restoran portföyüne sahip olan Marmaris, her damak tadına uygun sofraların kurulmasına olanak sağlamaktadır. Dileyen Marmaris tatilcileri güne, birbirinden güzel olan Marmaris kahvaltı yerleri arasından bir adresle başlamaktadır. Bir tatili daha da güzelleştiren etkinlik kuşkusuz ki güzel bir kahvaltıdır. Bu fikre sahip olan tatilciler için Marmaris kahvaltı fırsatları ile doğru bir adres olmaktadır. Marmaris en iyi kahvaltı için birden fazla seçenek bulmak mümkündür. Serpme kahvaltı arayanlar için ayrı adresler mevcutken Marmaris açık büfe kahvaltı için ayrı adresler mevcuttur. Bu durum, “Marmaris'te kahvaltı nerede yapılır?” sorusuna verilebilecek doğru cevabı çeşitlendirmektedir. Marmaris kahvaltı fiyatları, gidilen restoranlara göre değişmektedir. Ancak, fiyatların genel olarak uygun olduğu söylenebilir.

Uygun fiyatlı bir kahvaltı yapmak isteyen kişiler kahvaltı fırsat başlığı altında da araştırma yapmaktadır. Kahvaltı tavsiye arayışı içerisinde olanlar için yazıda önerilen yerlerin uygun fiyatlı adresler olduğu söylenebilmektedir. Marmaris, kahvaltı zamanında güzelliklerle dolu olduğu gibi gürün geri kalan saatleri için de zengin seçenekler sunmaktadır. Öğle ve akşam yemekleri için de Marmaris restoranları oldukça çeşitlidir. Ne yenilmek istendiğine karar verilmesi, doğru adrese ulaşmak için yeterli olmaktadır. Yemek ardından güzel bir eğlence istenmesi halinde, şaşalı gece hayatı da Marmaris’te mevcuttur. Marmaris gece hayatına farklı bir soluk getirmektedir. Kulüplerden barlara yine farklı seçeneklere ulaşmak gece hayatı başlığı altında da mümkündür. Güzel bir kahvaltıyla güne başlangıç, plajlarda geçen deniz dolu güzel bir gün, ardından lezzetli bir akşam yemeği ile gün dolu dolu yaşanabilmektedir. Tüm bunlara bir de eğlenceli bir gece eklendiğinde Marmaris tatilin doğru adresi olduğunu kanıtlamaktadır. 

BigChefs Marmaris

İspanyol omletinden, tostlarına, kruvasanlarından, menemenine her türlü kahvaltı seçeneği olan mekan Marmaris merkezde konumlanıyor. Zengin menüsü sayesinde gelen herkesin damak tadına uygun bir kahvaltı seçeneği bulması BigChefs Marmaris’de mükündür. Dekoru ve konsepti ile de dikkat çeken BigChefs doyurucu porsiyonları ile önce göz doygunluğu sağlıyor. Ardından yemeklerinin lezzetiyle de lezzet şöleni yaşatıyor. Konumu itibari ile bir de tüm bunlara nefes kesici bir manzara eklenmesi mekanın güzelliğini daha da arttırıyor. Marmaris tatilcileri tarafından sevildiği kadar yerlileri tarafından da sevilen mekan yılın her mevsimi dolu olabiliyor. 

Adres: Siteler Mah. Kemal Seyfettin Elgin Blv. No: 59, 48700 Marmaris/Muğla

Telefon: 0 (252) 417 19 23

Castle Cafe & Bar

Manzarası ile nefes kesen bir diğer adres de Castle oluyor. Marmaris’i tepeden gören mekan hem göz hem de karın doyuran özellikleri ile sevilen mekanlar arasında yer alıyor. Günün her saati için güzel bir yemek seçeneği bulunabilen bir adres olsa da Castle, kahvaltıları ile ön plana çıkmaktadır. Yine yılın her dönemi yoğun olan mekanlardan biridir. Ailecek veya dostlarla edilecek güzel bir kahvaltı için tavsiye edilen bir adrestir. Kahvaltı ardından yudumlanacak çay ve kahveler ile mekanın sunduğu keyif daha da taçlanmaktadır. Fiyat performans açısından gelen herkesin memnun ayrıldığı bir adrestir. 

Adres: Tepe, 37. Sk. No:59, 48700 Marmaris/Muğla

Telefon: (0252) 412 75 28

Bono Good Times

2012 yılından beri her geçen gün popülerleşen Bono Good Times, keyifli yemekler için tercih edilen bir diğer adrestir. Büyük porsiyonları ile adeta sofrayı donatacağınız bir kahvaltı keyfi sunması mekânın tercih edilirliğini daha da arttıran niteliktedir. Mekanda plaj kısmının da yer alması gelen kişilerin genelde plaj ve kahvaltı saatlerini birleştirmesini sağlıyor. Yaz döneminde kalabalık olacağından geç saatlerde gidildiğinde mekanın plaj kısmında yer bulmak zor olabiliyor. Bundan dolayı keyifli bir kahvaltı ardından plajdan da faydalanılacağının mekana haber verilmesi doğru olacaktır.

Adres: Çıldır, 207. Sok. No: 4 D: C, 48700 Marmaris/Muğla

Telefon: 0 (541) 400 08 36

Marmaris Portofino Restoran & Cafe

Köy kahvaltısı ile sabahını güzelleştirmek isteyen tatilciler, soluğu Portofino’da alıyor. Mekan içerisinde çocuk alanının bulunması mekanın çocuklu aileler tarafından tercih edilirliğini arttırıyor. Oldukça lezzetli kahvaltılıklardan oluşan köy kahvaltısı, restorana gelen herkesin mutlulukla ayrılmasına vesile oluyor. Marmaris merkeze son derece yakın olup leziz bir köy kahvaltısı sunuyor olması mekanın neredeyse imzası oluyor. Çalışanlarının son derece güler yüzlü olması ve hızlı servisi de mekanın ününü daha da arttırıyor.

Adres: Cıldır Mahallesi 230, Sokak No 5/Z3, Marmaris 48700 Türkiye

Telefon: 0 252 413 22 64

Yalı Beach Marmaris

Şık ve lüks bir kahvaltı keyfi isteyenler içinse Yalı Beach Marmaris tavsiye edilmesi gereken ilk adres olacaktır. Marmaris merkezde yer alan mekan, deniz kenarındaki konumu ile gelenlere plaj seçeneği de sunmaktadır. Güler yüzlü çalışanları ve hızlı servisi ile müşteri memnuniyetine her daim önem veren bir mekandır. Denize girilecek güzel bir adres arayanlar için de doğru bir öneri olacaktır. Öyle ki kişiler, ilk gelip güzel bir kahvaltı keyfi ardından da deniz keyfi yapmaktadır. Yalı Beach, aranan her şeyin tek bir adreste toplandığı özel mekanlardandır. 

Adres: Çıldır, 48700 Marmaris/Muğla

Marmaris 105 Design Cafe

Bir bar olması ile ön plana çıkan bir adres olsa da tostları ile sevilen bir adreste sıra. Pratik bir kahvaltı isteyenler için Marmaris 105 Design’ın tostları adeta hayat kurtarıcı olmaktadır. Günün her saati dolu olan mekan zengin menüsü ile gelen herkesin damak tadına uygun bir seçenek bulmasını sağlamaktadır. Ancak kahvaltı başlığı altındaki popülerliğini gurme tostları ile sağladığı unutulmamalıdır. İsminde yer alan Design, mekanın hem kendine has olan iç tasarımını hem de mekanda satılan tasarım ürünleri vurgulamaktadır. 

Adres: Çıldır, 105. Sk. No:25, 48700 Marmaris/Muğla

Marmaris Pukka

Akşam yemeklerinin tercih edilen adresi olan Pukka, lezzetli tariflerini kahvaltılarla da buluşturmaktadır. Bu durum Pukka’nın günün her saatinde tercih edilen bir adres olmasını sağlamaktadır. Şık iç tasarımı ile adeta iç ısıtan Pukka, Marmaris’in sevilen mekanlarındandır. Deniz kenarında yer alan konumu kahvaltılardan alınan zevki daha da arttırır niteliktedir. Şeflerin elinden çıkan özel tarifleri kahvaltı sofrasına leziz omletler aracılığıyla yansımaktadır. Mekanın plaj bölümü de bulunmaktadır. Pukka, her seçeneği bulunduran özel bir adrestir. 

Adres: Çıldır, 207. Sok. 48700 Marmaris/Muğla

Telefon: 0 (252) 412 77 88

Çınar Restaurant

Çamlı Köyünde yer alan Çınar Restoran, diğer kahvaltı yerlerine kıyasla bu sefer de geleneleri yeşil ile buluşturuyor. Ağaçlar altında duran masaları, masaların yanındaki gölet alanlarda bir yandan yüzen ördek ve kazlar ile doğa içerisinde harika bir gün geçirme imkanı sunuyor. Tamamı ile doğal kahvaltılıkları ile lezzetli bir kahvaltı servisi yapıyor. Sütten yapılan ürünler, yumurtalar, bizzat mekan sahipleri tarafından yetiştirilen hayvanlardan elde ediliyor. Marmaris’in yöresel lezzetleriyle buluşmak isteyenler için de Çınar ön plana çıkan bir adres oluyor. 

Adres: Çamlı Mah. Köybüşü Sokak No: 5/A Sedir Adası yolu üzeri 2. km, 48700 Marmaris/Muğla

Telefon: 0 (252) 495 80 80

Balhisar Doğal Ürünler Ve Kahvaltı Evi

Sofraya gelen her şeyin doğal olduğu bir diğer adres ise Balhisar oluyor. Marmaris’in en popüler mekanlarından biri olan Balhisar, kendi çiftliklerinde yetişene ürünler ile müşterilerini buluşturuyor. Serpme kahvaltı servisi yapan mekan, tamamı ile el yapımı ürünler servis etmektedir. Yöresel lezzetlerin de bulunabildiği bu adreste sofraya gelen hemen hemen her şeyi dileyenler evlerine de tedarik edebiliyor. Mekanın fiyatlarının son derece uygun olması ise Balhisar’ın popülerliğini daha da arttırıyor. Keyifli bir kahvaltı için Balhisar kesinlikle denenmesi gereken adreslerden biridir. 

Adres: Hisarönü, 48700 Marmaris/Muğla

Telefon: 0 (532) 251 44 16 

Şahin Tepesi Restoran

Marmaris’in en eski adreslerinden birinde sıra. 1996 yılından beri oldukça kaliteli bir hizmet sunan mekan, Marmaris yerlileri tarafından sevilen adreslerden biridir. Hem bahçesi hem kapalı alanı ile 450 kişilik kapasiteli alana sahip olan restoran, oldukça büyük bir yerdir. Serpme kahvaltı servisi yapan yer, uygun fiyatlarıyla da adeta göz kamaştırmaktadır. Marmaris’e tepeden bakan konumu ile gelenlere mükemmel bir manzara imkanı da sunmaktadır. Zengin serpme kahvaltı menüsüyle doyurucu bir kahvaltı yapmaya olanak tanımaktadır. 

Adres: Armutalan, Cumhuriyet Blv. No: 2, 48700 Marmaris/Muğla

Telefon: 0 (252) 417 33 11 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü