Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

İzmir gece hayatı dendiğinde, akla ilk gelen yerlerin başında Çeşme yer alıyor. Her yıl milyonlarca turist ağırlayan Ege’de Çeşme gece hayatı, renkli ve enerjili dünyasıyla öne çıkıyor. Popüler turizm bölgesinde tatil yaparken, birbirinden güzel bar ve diskoların yanı sıra, restoranlar eğlenceli bir ortamın adresi. Dört mevsim hareketli bir tatil beldesi olan Çeşme’de, özellikle yaz aylarında eğlence sınır tanımıyor. İzmir merkezden kolay bir şekilde ulaşılabilen Çeşme’de hem İzmirliler, hem de farklı şehirlerden tatil için gelenler zamanını güzel geçirebilecek alternatifler bulabiliyor. 

Günün 24 saati hareketli olan Çeşme’de, gündüz beach clublar müzikli ve eğlenceli programıyla tercih edilirken, akşam saatlerinde restoranlar, geceyse meyhane, ocakbaşı ve barlar tercih ediliyor. Buna ek olarak gece kulüpleri de eğlencenin sınırlarının zorlandığı yerler arasında. Sadece Türkiye’de değil dünyada ünlü hale gelen Çeşme gece hayatı, İzmir’in kalbi olarak ifade edilebilir ve Avrupa çapında ünlü. İzmir’de Çeşme’nin harika plajlarında başlayan günler, yerini İzmir Çeşme gece hayatında sabahın ilk ışıklarına kadar süren eğlenceye bırakıyor. 

Ünlü isimlerin de tercih ettiği Çeşme eğlence mekanlarında, yaz boyunca ünlü DJ’ler sahne alırken, Çeşme’de bar ve restoranlarda müzik eşliğinde dans etmek birçok kişinin tercihi oluyor. Çeşme’de gece hayatının kalbi, son yıllarda Alaçatı’da atarken Çeşme Marina’da da harika mekanlar var. Çelme gece hayatının en popüler durakları arasında Öküz Club, Tektekçi Alaçatı, Marina Yacht Club’a ek olarak Nar Alaçatı da yer alıyor. Alaçatı’nın rengarenk sokaklarında yürürken, müziğin, dansın ve eğlencenin bir an olsun durmadığı bu mekanlarda sabaha kadar eğlenmek mümkün. Nezih ortamı ile öne çıkan, ailece ya da eşinizle, sevgilinizle dahil olabileceğiniz Çeşme gece hayatının en kaliteli mekanlarını listeledik. İşte İzmir Çeşme gece hayatının en sevilen adresleri. 

İzmir’in en güzel ilçelerinden Çeşme, son yıllarda Türkiye’nin tatil merkezi konumunda. Masmavi plajları ve harika doğal güzellikleriyle olduğu kadar, Çeşme’yi öne çıkaran bir diğer yönü de kaliteli eğlence hayatı. İzmir Çeşme, eğlence yönüyle Bodrum’u gölgeleyecek bir ortam sunuyor. Nitekim birçok ünlü şarkıcı ve DJ, yaz döneminde Çeşme gece hayatının gözde mekanlarında sahne alıyor, tatil için Çeşme’yi tercih ediyor. Çeşme tatilinde eğlenceyi doruklarında yaşamak istiyorsanız, beach club partilerinden gece kulüplerine kadar, Çeşme’nin en gözde mekanları şöyle.

Nar Bar

Çeşme gece hayatının en önemli durağı olan Alaçatı’da en ünlü mekanların başında Nar Bar geliyor. Turizm sezonuyla birlikte açılan bu keyifli barda program akşam 8’de başlıyor ve sabahın ilk ışıklarına kadar sürüyor. Kaliteli müzik ve eğlenceli bir ortam için tercih edilebilecek Nar Bar’da DJ’lerin performansı da göz dolduruyor. Çeşme’nin en lezih alkollü mekanlarından Nar’da, müzik tarzı indie konseptli olmasına karşın herkese hitap ediyor. Özel kokteylleri ile yazın keyifli bir şekilde serinleyebileceğiniz mekanın aynı zamanda bahçesi de mevcut. 

  • Adres: Alaçatı Mahallesi, 1039. sokak, No: 8, Çeşme/İzmir

  • İletişim telefonu: 0532 324 53 00 

Limon Köyiçi

Taş duvar konseptli dekorasyonuyla farklı bir ambiyans sunan Limon Köyiçi, Çeşme gece hayatının en önemli adreslerinden. Alaçatı’da yer alan Limon Köyiçi, tatil sezonunun açılmasıyla ilgi odağı oluyor. İzmir gece hayatında da ünlü olan Limon Köyiçi’nin yemek menüsünde, eşsiz lezzete sahip seçenekler var, buna ek olarak kokteylleri de birçok kişinin favorisi. Müziğin asla susmadığı mekanda genellikle hafif Türkçe pop konsepti yer alırken, gecenin ilerleyen saatlerinde ise özel DJ programları da yer alıyor. 

  • Adres: Yenimecidiye Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No: 21/1, Çeşme/İzmir

Jolly Joker 

Çeşme’de müziğe doyacağınız bir ortam arıyorsanız, Türkiye’de İstanbul, Ankara ya da Antalya gibi tüm büyük şehirlerde de yer alan Jolly Joker Çeşme’de de faaliyet gösteriyor. Tatil sezonunda hemen her akşam önemli bir ismin sahne aldığı Jolly Joker’de müzik ve eğlence asla durmuyor. Önemli isimlerin geldiği gecelerde kalabalığın çok fazla olduğu mekan, müzik dinlemek, bir şeyler içmek ve eğlenmek için ideal adreslerden. İzmir gece hayatının önemli adreslerinden Jolly Joker’de Hande Yener, Gülşen, Demet Akalın ya da Ezhel gibi sanatçılar sahne alıyor.

  • Adres: Alaçatı, PK: 35930 Çeşme, İzmir

  • İletişim telefonu: 0543 354 76 76 

Tektekçi

Farklı zevklere hitap eden shot kokteylleri ile ün kazanan Tektekçi’nin Alaçatı şubesi, burada müzik ve eğlence odaklı yeni bir konseptte hizmet veriyor. Tektekçi’de birbirinden lezzetli kokteylleri tadarken, akşamları müzik performansı ise güzel bir eğlence ortamı sunuyor. Çeşme eğlence mekanları içinde klasik haline gelmiş mekan, On Air konseptinde canlı müzik odaklı. Ünlü DJ’lerin sahne aldığı mekanda, program genellikle akşam 10’da başlayıp sabah 4’te sona eriyor. 

  • Adres: Alaçatı Mahallesi, Kemalpaşa Caddesi, No: 59, Çeşme/İzmir

  • İletişim telefonu: 0544 673 12 02 

Boheme Beach

Çeşme eğlence mekanlarında beach clublar da harika bir ortam sunuyor. Eşsiz güzellikte plajları olmasının yanında beach clublarda gündüz partileri, keyifli etkinlikler ve DJ performansları da göz dolduruyor. Çeşme’nin en sevilen beachlerinden biri olan Boheme Beach, zengin menüsü ile öne çıkıyor ve harika alkollü kokteyllere sahip. Yeme içme konusunda da geniş seçenekler sunan işletme, keyifle zaman geçirebileceğiniz bir adres. İsminden anlaşılacağı üzere bohem bir konsepti bulunan mekan, Çeşme eğlence hayatının sevilen alternatiflerinden.

  • Adres: Musalla, İkiçeşmelik KM EVL, No: 82, Çeşme/İzmir

  • İletişim telefonu: 0531 353 59 80

Okeanos Restoran & Beach

Çeşme’de kaliteli bir beach arıyorsanız, hem dekorasyon konsepti hem de sunulan hizmet açısından Okeanos bir adım öne çıkıyor. Deniz bölünerek elde edilmiş özel havuz konseptinin yanı sıra, kumsalında da çok özel kumların kullanıldığı beach club, aynı zamanda bir restoran. Gündüz plajında başlayan eğlencenin, akşamları restoranda keyifli yemeklerle sürdüğü mekanda, akşam ve gece saatlerinde eğlencenin dozu artıyor. Yunan taverna konsepti ile eğlenen mekanın ziyaretçileri, harika bir gün geçiriyor.

  • Adres: Altınyunus, 3445. sokak, No: 4, Çeşme/İzmir

  • İletişim telefonu: 0537 330 28 03 

Sole & Mare Beach Club

Çeşme’ye gitmemiş kişilerin bile adını duyduğu Sole Mare, Çeşme’nin en popüler beach clublarından biri. Çok yönlü bir ortam sunan Sole Mare’de 500 metreye yakın uzunlukta bir plaj var. Yaz aylarında keyifle denize girebileceğiniz, müzikleri ile eğlenebileceğiniz sosyal bir ortam sunan Sole Mare, meşhur Aya Yorgi koyunda yer alıyor. Eğlenceli beach partilerin verildiği Sole Mare’de ünlü DJ’lerin performansları ve harika konserlerle Çeşme’nin eğlence kültürünü yansıtıyor. Mekanda Hadise ve Gülşen gibi ünlü şarkıcıların konserlerine katılmak mümkün.

  • Adres: Sakarya Mahallesi, Aya Yorgi Mevkii, No: 6, Çeşme/İzmir

  • İletişim telefonu: 0232 712 20 57 

Paparazzi

İzmir gece hayatı mekanları arasında, Çeşme’de hem beach club hem de restoran konseptiyle hizmet veren Paparazzi, eşsiz manzaraya sahip konumuyla öne çıkıyor. Farklı alanlara sahip Paparazi’de restoran, bar ve beach kısmı farklı bölgelerde yer alıyor. Yaz döneminde eğlenceli partilerin verildiği mekanda canlı müziğin tadını çıkarmak mümkün. Özel DJ performanslarının sergilendiği mekanda eğlence, Ege kıyısında günün ilk ışıklarına kadar sürüyor. 

  • Adres: Aya Yorgi Mevkii, No: 11, Çeşme/İzmir

  • İletişim telefonu: 0232 712 67 67 

Kafe Pi Beach Club

Türkiye’de eğlence hayatının en önemli markaları içinde yer alan Kafe Pi’nin, Çeşme Aya Yorgi mevkiinde bulunan beach club’ı bölgenin en popüler köşelerinden biri. Günün erken saatlerinde başlayan eğlenceli ortamı, gece saatlerine kadar süren Kafe Pi’de, gündüz harika plaj tercih edilirken, akşam ise canlı müzik ve DJ performansları ilgi görüyor. Kafe Pi’nin bir yönü de, hem yemeklerinde hem de alkollü kokteyl seçeneklerinde iddialı bir menü sunması. 

  • Adres: Sakarya Mahallesi, Aya Yorgi, No: 14, Çeşme/İzmir

Veranda Alaçatı

Çeşme eğlence mekanları içinde, Alaçatı’nın en sevilen adreslerinden biri olan Veranda, plaj konseptinde hizmet veren ancak akşam saatlerinde meyhane konseptine dönen bir yer. Ege mutfağının harika mezelerini tatma şansı sunan mekanda yer alan özel menüler harika bir deneyim yaşatacak. Çark Plajı içinde yer alan mekan, hem Çeşme’nin en güzel denizlerinden birinde yüzme fırsatı, hem de akşam saatlerinde aralarında midyeli sarma ve avokadolu karides gibi lezzetlerin yer aldığı keyifli bir menü sunuyor.

  • Adres: Alaçatı Mahallesi, Liman Mevkii, Çark Plajı, Sokak no: 11, Çeşme/İzmir

  • İletişim telefonu: 0546 238 44 50 

Tren Beach

İzmir gece hayatının markalaşmış mekanlarından biri olan Tren Beach, Aya Yorgi mevkiinin en hareketli adreslerinden biri. Her yaz kalabalık olan ve Çeşme’ye gelenlerin önemli tercihlerinden olan Tren Beach’te gündüz keyifli bir şekilde denize girmek mümkün, akşamları ise müziğin enerjisi öne çıkıyor. Tren Beach’te müzik eşliğinde dans etmenin yanı sıra, keyifli alkollü kokteyllerin tadını çıkarmak mümkün. Tren Beach’in diğer bir yanı da, aralarında MFÖ ve Demet Akalın’ın da yer aldığı, en ünlü sanatçıların sahne aldığı bir yer olması.

  • Adres: Sakarya Mahallesi, Aya Yorgi Mevkii, Çeşme/İzmir

  • İletişim telefonu: 0532 111 87 36

Meyhane Şerefe

Çeşme gece hayatında, aradığınız sakin bir meyhane ortamı ise Meyhane Şerefe en önemli adreslerden. Çeşme’nin en köklü meyhanelerinden biri olan Meyhane Şerefe, yılın her dönemi açık. Kaliteli bir meyhane kültürünü, Ege’nin keyifli atmosferinde sunan Meyhane Şerefe, mezeleri ile de meşhur bir yer. Mekanda 100’den fazla özel meze yer alırken, yine bir o kadar da ara sıcak seçeneği yer alıyor. Canlı müzik eşliğinde neşenin tüm masalara yayıldığı Meyhane Şerefe’de mekan 12’de açılıyor, müzikli program ise gece 2’de sona eriyor. 

  • Adres: Tokoğlu Mahallesi, 1001 sokak, No: 19, Çeşme/İzmir

Babushka

Çeşme eğlence mekanlarında, diğer bir özel adres de Babushka. Çeşme Alaçatı bölgesinde keyifli bir yemek menüsü sunan Babushka’nın en önemli yönü salaş bir ortam sunması. Rahat bir ortamda zaman geçirmek için, Babushka tercih edilebilir. Doğal konsept sunan meyhane konseptli mekanda “anneanne mutfağı” sloganı ise her şeyi özetliyor. Alkollü içkilerde geniş seçenekler sunan Babushka, mezeleri ve yemekleri konusunda da çok iddialı. Ege’nin harika lezzetleri her mevsim turistlerin ilgi odağı oluyor. 

  • Adres: Cumhuriyet Caddesi, Çeşme, İzmir

  • İletişim telefonu: 0232 716 00 70 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü