Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Aydın ilinin en işlek yerlerinden olan Kuşadası gezilecekler yerleri ve doğal güzelliklerinin yanı sıra, hem sunduğu deniz keyfi hem de birbirinden farklı restoranlarıyla her zevke uygun seçenek bulundurmaktadır. Yerli yabancı birçok turist tarafından ziyaret ediliyor olması, Kuşadası restoranları arasında da mutfak çeşitliliği yaratmaktadır. Bu durum sadece Kuşadası sakinlerinin değil tüm Aydın Bölgesinin Kuşadası restoranlarına yönelimi sağlamaktadır. Kuşadası’nın en popüler yerlerden biri olan Kadınlar Denizi gündüzleri deniz için akşamları ise en iyi restoranları için tercih ediliyor. Her zevke uygun bir restoran seçeneği bulmak mümkün olduğu gibi bütçe açısından da çeşitlilik bulunabiliyor. Dileyenler hızlı bir yemek yiyip eğlence mekanlarına geçerken dileyenlerse, şık bir restoranda güzel bir gece geçiriyor. Kuşadası restoranları arasında zengin seçenekler sunan Kadınlar Denizi bölgesi tatilciler için güzel bir adres oluyor.  

Kuşadası Merkez, Aydın bölgesinin kuşkusuz en işlek yerlerinden biridir. Gelen her kişi mutlaka ki Kuşadası Merkeze uğramaktadır. Hal böyle olunca da Kuşadası merkez hem şık restoranlara hem de hızlıca yenilip kalkılacak restoranlara ev sahipliği yapmaktadır. Böylece dileyen kişiler akşam yemeğini başlı başına bir aktiviteye dönüştürebilirken dileyenlerse akşam yemeğini çok vakit ayırmadan aradan çıkarabilir. Şık, otantik, fast food ve daha pek çok seçenek Kuşadası Merkezde tatilcileri bekler. Kuşadası Merkeze çok yakın olan Camikebir Mahallesi ise restoran seçeneği bakımından bir diğer zengin bölgedir. Gerek gece hayatı gerekse gün içerisindeki mekan seçenekleriyle Kuşadası’nın atan kalbi olmaktadır. “En iyi Kuşadası Restoranları” başlığı altında diğer bölgelerde yer alan restoranlar da dahil olmaktadır. Ancak ana popülerlik bu bahsedilen üç mevkidedir. Gerek yerli halk gerekse gelen turistlerinde özellikle gitmek istediği bazı restoranlar ise yazıda yer alan restoranlar olmaktadır. Kuşadası tatilini güzel bir yemekle taçlandırmak isteyenler bu restoranları tercih edebilirler.

Saray Restoran

Her kültüre ve damak tadına uygun yemek seçeneği bulunan Saray Restoran, Kuşadası’nın en çok tercih edilen restoranlarından biri oluyor. Dünya mutfağının hem bilinen hem de bilinmeyen lezzetlerle misafirlerini buluşturması, Saray Restoran’ın ününe ün katıyor. Özellikle akşam saatlerinde başlayan canlı müzik keyfi ile kemikli bir yemek daha da güzel bir hale gelebiliyor. Yazın yoğun talep nedeniyle yer bulması zor olabiliyor. Bunun altında ise hem Camikebir’de bulunarak merkeze yakın olması hem de lezzet şöleni yaşatması yer alıyor.

Adres: Camikebir Mah.,  Bozkurt Sokak No: 25, Kuşadası, Aydın

Telefon: 0544 921 62 24

Tranche Steak House

Güzel bir kırmızı et yiyip, hem gözü hem de midesi doysun isteyenler soluğu Tranche Steak House’da alıyor. Mekan özel olarak marina ettiği yumuşacık etleriyle, özenli ve şık bir sunum gerçekleştiriyor. Mekanın bulunduğu konum itibariyle güzel bir de manzarası olması, Tranche’i adeta kusursuz kılıyor. Aile sohbetlerine veya dost meclislerine ev sahipliği yapan bu şık mekan ete kendi dokunuşunu da katmayı ihmal etmiyor. Sezon içerisinde yoğun ilgi gördüğünden gitmeden öncesinde rezervasyon yaptırılması öneriliyor. Hem eğlenip hem güzelce doymak için Tranche Steak House önemli bir adres oluyor.

Adres: Türkmen, Setur Marina Avm, Atatürk Bulvarı No: 101, Kuşadası, Aydın

Telefon: 0256 618 28 29

Marvista Cafe & Restaurant

Dünya mutfağı ile ön plana çıkan Marvista, günün her öğünü için önemli bir adres oluyor. Yerli yabancı birçok kişi tarafından sevilen bir mekan olması, her dönem Marvista’nın yoğun ilgi görmesini sağlıyor. Serpme kahvaltıları ile kahvaltı için tercih edilir olurken, sunduğu şık ve büyük porsiyonlarıyla öğle ve akşam yemekleri için de güzel bir adres oluşturuyor. Rakı balık ile tatiline farklı ve hoş bir hava katmak isteyen tatilciler, balık menüleriyle ile göz kamaştıran Marvista’dan son derece memnun kalıyor. Özellikle, ara sıcaklarının lezzetinin keşfedilmesi gerekiyor.

Adres: Türkmen, Atatürk Bulvarı, No: 46, Kuşadası, Aydın

Telefon: 0256 614 38 07

Port Yelken Restaurant

Şıklığıyla ön plana çıkan bir mekanda sıra! Port Yelken, marinada bulunan denize sıfır bir mekandır. Gün batımından itibaren nefes kesici bir manzaraya ev sahipliği yapması gelen herkesin büyülenmesini sağlamaktadır. Ana yemekleri ile lezzet şöleni yaşatan yer, et ve balıklarıyla tam puan toplar. Hem lezzetli hem de keyifli bir akşam yemeği için şık bir adres olmaktadır. Özellikle romantik bir akşam yemeği içim yer arayan çiftler, Port Yelken Restoran’ı tercih etmektedir. Yıllardır süren tecrübesi ve güler yüzlü hizmeti ile Port Yelken, müşteri memnuniyetini hep ön planda tutar.

Adres: Camikebir, Ege Ports, Kuşadası, Aydın

Telefon: 0256 612 80 08

Aryam Çapa Balık

Dalgalar ayakların dibine kadar uzanırken, fondan batan güneş adeta nefes kesiyor. Kumların üzerinde denize sıfır konumuyla Aryam Çapa Balık, Kuşadası’nın eşsiz restoranlarından biridir. Yaz tatilinin olmazsa olmazı rakı geceleri için en doğru adreslerden biridir. Ara sıcakları, mezeleri, balıkları ve tatlılarıyla bir balık restoranın sahip olabileceği her şeyi sunmaktadır. Hem doyurucu hem de bulunduğu konuma göre standart fiyat aralıklarına sahip bir mekandır. Yazın yoğun ilgi gören bir yer olup gidilmeden öncesinde mutlaka rezervasyon yapılması önerilmektedir.

Adres: Kadınlar Denizi, Kuşadası, Aydın

Telefon: 0544 722 12 46

Casablanca Restaurant

Barı ile ön plana çıkan bir restoranda sıra. Kendine özel kokteylleri ile Kuşadası’nın popüler mekanlarından biri olan Casablanca, alkol almayı seven kişiler için doğru bir adres oluyor. Bunun yanı sıra zengin menüsüyle de yemek yemek isteyenler için de güzel alternatifler oluşturuyor. Özellikle, arkadaş ortamıyla eğlenceye çıkan yetişkinler için Casablanca, önerilen bir adres oluyor. Lezzetli kokteyller yudumlanırken yanında içilen birkaç kokteyl Kuşadası akşamlarına da farklı bir lezzet katılmasını sağlıyor.

Adres: Camikebir Mah., İsmet İnönü Bulvarı Yeni Belediye Binası No:13, 09400 Kuşadası/Aydın

Telefon: 0532 695 31 26

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü