Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Bodrum doğal güzellikleri, gezilecek yerleri ile birçok yerli ve yabancı turistin her sene ziyaret ettiği bölgelerden biri. Eğlenceli bir Bodrum gecesi için de restoranları konusunda da oldukça fazla seçeneğe sahip. Bir tatil ile ilgili tüm beklentileri karşılayabilen Bodrum, kahvaltı başlığında da aynı etkiye sahiptir. Özel kafeler, serpme kahvaltı veya alakart kahvaltı sunan yerler olmak üzere pek çok farklı konsepte ev sahipliği yapmaktadır. Bunların yanında Bodrum açık büfe kahvaltı da bulunabilen bir bölgedir. Tatilcilerin yapması gereken tek şey o gün canlarının ne istediğine karar vermektir. Verilen karar ardından da kahvaltı tavsiye veya önerilerine bir göz atıp mekanı seçmektir. Dört bir yanında ayrı mekanlar bulunduran Bodrum, birbirinden güzel kahvaltılara erişim imkanı sunar. 

Merkez

Bodrum Merkez, aranan her şeyin bulunduğu adrestir. Merkezde, pastanelerden alınabilecek poğaçalarla hızlı bir kahvaltı da gerçekleştirilebilir veya donatılmış sofralarla bir kahvaltı da edilebilir. Bodrum kahvaltı fırsatları ile ilgilenen kişiler özellikle otellerin dönemsel olarak girdiği indirimlerden yararlanabilir. Bu sayede Merkez, her bütçeye uygun kahvaltının bulunabileceği de bir adrestir. Hem ulaşımın kolay olması hem de çok seçenek bulunmasıyla da Merkez doğru bir tavsiye olmaktadır.

Cafe Chieves

Yeni nesil kahvaltı kültürünün Bodrum adresi Cafe Chieves. Bodrum kahvaltı yerleri arasında farklı bir adres olan mekan, lezzetli alakart kahvaltılarının bulunduğu bir yer. Gronolalar, farklı çeşitlerde kruvasanlar, pizzalar ve tatlılar ile Chieves, adeta bir lezzet şöleni yaşatıyor. Özellikle yazın yoğun talep gören yerde yer bulabilmek için biraz sıra beklenebiliyor. Gelenler özellikle avokado ve yumurtalar ile hazırlanmış kruvasanlara büyük ilgi gösteriyor. 

Adres: Eskiçeşme, Cafer Paşa Cad. No:57/A, 48400

Telefon: (0532) 7959407

PanPan Ekmekçi

Merkez bölgesinde şipşak yapılabilecek kahvaltılar olduğundan bahsettik. Tazecik ve lezzetli ürünleri ile güzel hamur işleri sunan PanPan, Bodrum’un meşhur pastanelerindendir. Vakti dar olan ama lezzetli bir şeyler yemek isteyen tatilciler, yol üstünde PanPan’a uğrayarak lezzetli ve ekonomik bir kahvaltı yapabilirler.

Adres: Eskiçeşme, Cafer Paşa Cad, 1520. Sk. No:33, 48400 Bodrum/Muğla

Telefon: (0252) 316 35 53

Yalıkavak

Lükslüğü ile bilinen Yalıkavak, kahvaltı konseptinde her çeşit imkanı bulunduran bir adres oluyor. Bahçe içerisinde ahşap masalar üzerinde edilen salaş kahvaltılar veya nefes kesici manzaraya karşı edilen lüks kahvaltıların adresi oluyor. Özellikle serpme kahvaltı konseptinde ön plana çıkan Yalıkavak, doyurucu bir kahvaltı yapma imkanı sunuyor. Bodrum kahvaltı yerleri bakımında çeşitlilik isteyenler sabah yolculuklarını Yalıkavak’a doğru gerçekleştiriyor.

Zeytin Lina

Denize sıfır bir kahvaltı keyfi isteyenler soluğu Zeytin Lina’da alıyor. Yalıkavak plajı üzerinde konumlanan mekan, kum ve çakılların üzerinde yer alan masaları ile keyifli bir kahvaltı sunuyor. Serpme köy kahvaltı servisi, taze sıkılmış portakal suları ile de doyurucu bir kahvaltı servis ediyor. Dilerseniz ailecek dilerseniz dostlarınızla, keyifle geçireceğiniz saatler için Zeytin Lina güzel bir adres olacaktır. 

Adres: Tilkicik Mevkii, Bakan Caddesi, No:2 Yalıkavak, 48430 Bodrum 

Telefon: (0252) 385 3212

Suzika Cafe & Restaurant

Uzun uzun bir kahvaltı keyfi yapmak isteyenler için Suzika önerisi geliyor. Brunch seçeneğinin bulunduğu yer, tüm öğünlerde olduğu gibi kahvaltıda da son derece iddialı. Koskocaman bir bahçe içerisinde yer alan masaları, şık sunumları ile keyifli saatler geçirmek isteyenler için ideal bir yerdir. Özellikle brioche ekmekleri ile hazırladıkları lezzetleri gelenlerden tam puan toplamaktadır. Yoğun talep gören bir yer olduğundan özellikle yaz sezonunda gidilmeden önce rezervasyon yapılması önerilmektedir. 

Adres: Dirmil Mahallesi, Kule Caddesi, No: 24, Yalıkavak

Telefon: (0532) 592 65 46

Gündoğan

Bodrum’un son dönemlerdeki kıymetli incisi Gündoğan’dır. Günün her öğününe şık bir dokunuş katan bölge, kahvaltı için de aynı imkanı sunar. Restoranların özel lezzetlerinin de dahil olduğu farklı kahvaltılar Gündoğanda edilebilmektedir. Serpmeden özel lezzetlere veya açık büfenin güzelliklerine bu bölgede erişilebilir. Özellikle kalabalık ekiplerin gidip saatlerce kahvaltı keyfi yaptığı Gündoğan, kahvaltı yerleriyle de ününe ün katmaktadır. 

Quzine Kahvaltı Evi

El açması böreklerden, anne patatesine leziz mi leziz bir sofra isteyenlere Quzine en iyi kahvaltı tavsiye seçeneklerinden biri olacaktır. 23 yıldır hizmet veren mekan, bir aile işletmesidir. Aile, servis ettiği tüm ürünleri bizzat kendi bahçelerinde yetiştirmektedir. Bahçe içerisinde beyaz ahşap masalarla süslenen mekan, Bodrum’a gelip de kahvaltı edilmeden gidilmemesi gereken yerlerden biridir. Doyurucu ve lezzetli bir kahvaltı için Quzine doğru adreslerden biri olacaktır. 

Adres: Gündoğan, Aşık Veysel Cad., 48965 Bodrum 

Telefon: (0545) 387 8385

Toprak Ana

Adını yaptığı sunumlar ile taçlandıran bir mekanda sıra. Tüm ürünleri o gün toplanan tazecik sebze ve meyvelerle hazırlanır. Bodrum’un simgesi olan mandalina ve limon ağaçları içerisinde konumlanan yer, serpme kahvaltı sunmaktadır. Ailecek edilecek keyifli bir kahvaltı için uygun mekanlardan biri olacaktır. 

Adres: Aşık Veysel Cad. Aşağı Mah., Gündoğan 

Telefon: (0543) 606 60 73

Bitez

Eğlence, konaklama, lezzet… Hepsinin ortak buluşma noktası Bitez oluyor. Aslında ailecek tatiller için ön plana çıkan bölge, huzurlu bir tatil geçirmek isteyen arkadaş gruplarını da ağırlıyor. Bölgede bulunan pek çok otel birçok farklı kahvaltı seçeneği de sunuyor. Hal böyle olunca da “Bodrum'da kahvaltı nerede yapılır?” sorusunun cevaplarından biri de Bitez oluyor. Özellikle, bahçeler içerisinde yer alan mekanları ile huzur dolu saatlere ev sahipliği yapıyor. Dileyen kişiler otellere yönelirken dileyenler ise bu özel mekanları tercih ediyor.

Kaşıbeyaz

Bitez ve otel konsepti dışına çıkan özel bir adreste sıra. Kaşıbeyaz, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde şubesi bulunan şık bir restorandır. Ancak özellikle Bitez’de bulunan Kaşıbeyaz diğerlerinden biraz daha farklıdır. Bitez Kaşıbeyaz 3 dönümlük yemyeşil bir arazi içerisinde yer almakta ve beyaz masalardan oluşmaktadır. Şık ve huzurlu olan mekan sunduğu lezzetler ile adeta bir lezzet şöleni yaşatır. Öyle ki, sunduğu tüm et ürünleri Gaziantep ve Balıkesir’deki özel çiftliklerinden gelmektedir. Mekanda isteyenler için açık büfe isteyenler içinse serpme kahvaltı seçeneği bulunmaktadır. Kaşıbeyaz Bodrum en iyi kahvaltı için en uygun adres olacaktır. 

Adres: Bitez, Bergamut Cad. No:75, 48470 Bodrum 

Telefon: (0539) 937 7575

Kuytu Bahçe

Bodrum simgesi olan mandalina ağaçları arasında yer alan bir Kuytu Bahçe, Bitez’in özel adreslerinden bir diğeridir. Tamamı ile kendi bünyesinde yetiştirilen ürünleri servis eden mekan, serpme kahvaltı sunuyor. Tazecik ve doğal ürünleri ile lezzetli bir kahvaltı için Kuytu Bahçe güzel bir seçenek oluyor. Bodrum kahvaltı fiyatları konusunda araştırma yapan tatilciler için de mekan yine uygun bir öneri oluyor. 

Adres: Bitez, Bitez Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Sok:12 No:35, 1312.

Telefon:  (0542) 5861568

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü